2024. 08. 31. szombat

Erika, Bella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Elfogták a köztéri rongálókat

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert Tiszatarjánban ismeretlenek 2013. október 24-én 8 óra 30 percet megelőző időben hat köztéri szeméttárolót, két buszmegálló fa szerkezetét és egy virágosládát megrongáltak, továbbá eltulajdonítottak négy közvilágítási oszlopra kihelyezett zászlót. A rendőrök a bejelentést követően azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a helyi 18 éves H. Györgyöt és öt fiatalkorú társát, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével.
A megye rendőri szervei 2013. október 24-én hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök három férfivel szemben lopás, két fő esetében garázdaság, míg a mezőkövesdi egyenruhások további egy személy ügyében tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek