Ha szeptember vége, akkor Petőfi-napok
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 14. hétfő

Vazul ünnepli névnapját.
Holnap Jolán napja lesz.
Főoldal Programajánló Ha szeptember vége, akkor Petőfi-napok
Ha szeptember vége, akkor Petőfi-napok PDF Nyomtat Email
2020 szeptember 15., kedd 08:58

Immár 7. alkalommal szervezik meg Miskolcon a Petőfi Sándor Könyvtárban a Petőfi-napokat. A diósgyőri városrészben szeptember 25-én és 26-án is érdekes programokkal várják az érdeklődőket.

 A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Petőfi Sándor Könyvtára hagyományteremtő szándékkal, a Szeptember végén című Petőfi-vershez kapcsolódva rendezi az első őszi hónap végén programját. Idén is kétnapos lesz a rendezvény, az első nap, szeptember 25-én 16:30-tól Kühne Katalin: Hegyek karéjában, valamint az Égi boltívek alatt című köteteinek bemutatójára invitálják az irodalom szerelmeseit. A könyvből a szerző családjának történetét ismerteti meg az olvasó, melyből elénk tárul országunk történelme is.

Másnap, szeptember 26-án, 9 és 13 óra között a családokat várják az intézménybe a szervezők, akik fiatalokra és idősebbekre egyaránt gondoltak. Most mutasd meg! címmel játékos vetélkedőre invitálják az óvodás és kisiskolás diákokat, akik elmutogathatják, vagy lerajzolhatják az általuk forgatott könyveket, ismert mesehősöket, állatokat és különböző tárgyakat. Természetesen a különböző egyedi játékok készítése sem maradhat el. Újrahasznosított termékekből csinálhatnak különböző kreatív játékokat az érdeklődők. A családok egy különleges kézműves játszóház részesei is lehetnek.

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások