10 nap nem a világ… vagy mégis?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 14. kedd

&Őrs ünnepli névnapját.
Holnap Henrik napja lesz.
Főoldal Programajánló 10 nap nem a világ… vagy mégis?
10 nap nem a világ… vagy mégis? PDF Nyomtat Email
2019 december 16., hétfő 11:35

Nap nap után tesszük a dolgunkat, sokszor csak azt vesszük észre, eltelt egy újabb hét, hónap vagy akár egy év. Elfáradunk, beszürkülünk és emlékeinkben kutatunk, mi is történt velünk, hogyan és hová repült el az idő.

Így az év vége felé sokan meg is fogadják, hogy ezentúl másként lesz, célokat tűznek ki, hogy élményeket fognak szerezni, hogy igenis elutaznak oda, ahová mindig is vágytak.


Szerencsére - az emberi kíváncsiság határtalansága miatt - kevés olyan úticél van, ahol még nem jártak előttünk. Tapasztalt világjárók társaságában és közreműködésével nem csak a képernyőkön keresztül, hanem személyesen is megismerhetünk olyan nemzeteket, kultúrákat, tájakat és embereket, melyek igazi nyomot hagynak az életünkben.


Világjáró kalandtúrák


Kis csoportos létszám mellett, barátságos árakon találunk olyan utazási ajánlatokat, amelyek igazi kalandoroknak valók. Nem egy hagyományos társas utazás az “agyon látogatott” turistaparadicsomokban, hanem olyan élmények állnak a középpontban, melyekre érdemes lesz visszagondolni.


Például ilyen a 10 napos kazahsztáni élménytúra a WanderWell kínálatában, mely helyszínként ugyan (szerencsére) nem a legfelkapottabb, de az ott töltött idő nagy részét sem a nevezetességek körbejárása teszi ki, sokkal inkább a változatos, egyedülálló kulturális és természeti sokszínűség megismerése.


Attól nem szokványos az utazás, hogy a résztvevők a hagyományos belvárosi hotelben szállnak ugyan meg, de kipróbálhatják azt is, milyen egy éjszakát egy jurtában tölteni a Charyn-canyon közepén. A túra során kazah sztyeppéken át roboghat a csapat az Altyn-Emel félsivatagos buckáin, de akár hófödte hegyek között is barangolhatnak a Tien-san hegységben. Különleges élmény, hogy a kietlen préri közepén felhőkarcolók közt bolyonghatunk Asztana városában vagy Almati város zsibongó, ázsiai különlegességektől hemzsegő piacán.


A túra egyik legkülönlegesebb élménye a már említett ázsiai Grand Canyonban töltött éjszaka, ahol a fényszennyezés teljes hiányának köszönhetően a tejút és a csillagok varázslatos látványában gyönyörködhetünk, csodálatos környezetben.


Változatos túrák, kalandok és autentikus élmények sora várja a résztvevőket, a csapatot pedig rendkívül felkészült túravezetők kísérik végig az állomásokon.


További desztinációk a 2020-as kínálatban


Többek között a szinte ismeretlen, vad Szibériába indul expedíció a jövő év márciusában, de a melegebb éghajlatot kedvelők is válogathatnak szebnél szebb úticélok közül.


Ilyen például az ezerarcú Marokkó, amely a legnyugatibb muszlim ország, erős európai behatásokkal. Az iszlám, az arab és a berber kultúrák közelebbi megismeréséhez tökéletes választás. Az autentikus falvak és a Szahara homokdűnéi éppúgy a látnivalók között vannak, mint Marrakesh kufároktól zsibongó piacai.


Aki igazi kihívást keres, a festői Szumátrára induló csapathoz is csatlakozhat, ahol vadregényes tájakra, a dzsungelben tölthet picivel több mint egy hetet.


8-10 nap nem a világ, de a világról és magunkról alkotott képünket gyökeresen megváltoztathatja, és garantáltan lesz mire emlékezni!/X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások