III.MISKOLCI ÖRÖMÜNNEP
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 1. hétfő

Tünde ünnepli névnapját.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.
Főoldal Programajánló III.MISKOLCI ÖRÖMÜNNEP
III.MISKOLCI ÖRÖMÜNNEP PDF Nyomtat Email
2019 július 09., kedd 11:33

2019.07.20. szombat 10-21 óra

A III. Miskolci Örömünnep helyszínéül a páratlan szépségű Tapolcai rétet választottuk, ahol a csörgedező Hejő-patak és a lankás dombok  feledtetik velünk a rohanó hétköznapok dolgos világát. Szeretnénk, ha a város ezen részén is lenne ilyen jellegű kulturális rendezvény, mely ebben a romantikus és jól megközelíthető természeti környezetben összekapcsolja a különböző városrészek lakóit.
Mi is az az Örömünnep?
Az Örömünnep páratlan természeti környezetben egy nagy-nagy ÖRÖMNAP megélése EGYÜTT.
Az ország első Örömünnepét Veszprémben rendezték meg 2014 nyarán. A veszprémi Örömünnep népszerűségét és sikerét látva egyértelmű igény mutatkozott egy hasonló rendezvény megszervezésére Miskolcon is, így a kezdeményezéshez 2016-ban csatlakozott Miskolc városa. A lelkesedés és önzetlen jóakarás, tettrekész segítőkre és támogatókra talált. A miskolci civilek páratlan összefogásával és őszinte adakozásával bőséges, minőségi, változatos és minden korosztályt megszólító programkínálat állt össze, mely példaértékű lehet minden város számára. A siker garanciája a résztvevő civilek, akik az Örömünnep jóhírét viszik családjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek, ezáltal nemcsak a rendezvény népszerűségét növelik, hanem igazán örömtelivé, családivá varázsolják a Miskolci Örömünnepet. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2017-ben újra megszerveztük és örömmel tapasztaltuk, hogy a helyiek lelkesedése töretlen, sőt tovább fokozódott. Idén bővült a szervező csapat és még gazdagabb programkínálattal várjuk a kedves látogatókat a Miskolci Örömünnepre.
A Miskolci Örömünnep hiánypótló fesztivál a környéken, ahol az egészségtudatos családok hasznosan és önfeledten tölthetnek együtt egy örömteli napot páratlan természeti környezetben. A programok összeállításánál fontos szempont volt, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való és örömteli tevékenységeket. A rendezvényen főleg természetes alapanyagú vásárfiák és ételek gazdagítják lelki örömünket, egészséges életmódot hirdető előadások növelik szellemi tudatunkat, és a résztvevők testük karbantartására is lehetőséget kapnak: különféle masszázsok, testkezelések, mozgási lehetőségek közül választhatnak a látogatók. Úgy gondoljuk, hogy Miskolctapolca turisztikai programkínálatát méltón gazdagítja egy ilyen kulturális rendezvény, ami idegenforgalmi szempontból jelentős vonzó hatással lehet úgy erre a városrészre, mint Miskolc város egészére nézve is.
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások