B-26-os fotósvonat Mahócára 2019. 03. 23.
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 27. szerda

Hella ünnepli névnapját.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.
Főoldal Programajánló B-26-os fotósvonat Mahócára 2019. 03. 23.
B-26-os fotósvonat Mahócára 2019. 03. 23. PDF Nyomtat Email
2019 március 04., hétfő 11:00

2019. március 23-án, szombaton az ÉSZAKERDŐ Zrt. különleges fotósvonatozásra várja a kisvasutak és a vasútfotózás szerelmeseit. A program főszereplője a LÁEV egyedi mozdonya, az igen ritkán látható B-26-os lesz, Mahóca célállomással.

Az alapvetően kötetlen jellegű programot kizárólag vasútfotósoknak ajánljuk,akik ismerik és betartják a vasútfotós programok íratlan szabályait. A különvonatos utazás során a szerelvény a normál menetidőhöz képest sokszoros idő alatt ér majd el célállomására, hiszen útja során a vonal szebbnél-szebb pontjain fogunk fotómegállásokat tartani. A fotómegállások helye és száma előre nem meghatározott, azokat a helyszínen fogjuk meghatározni, a résztvevői igények lehetőség szerinti maximális figyelembe vételével.


A fotósmenet reggel 9:30-kor indul majd Miskolc-Dorottya utca állomásról Mahócára. Visszaérkezés ugyanoda, legkésőbb sötétedésig. A köztes időben –főként a szárnyvonalon –menetrendi kötöttségek nélkül közlekedik majd a menet. A fotósvonat előzetes terveink alapján két szerelvényből áll majd: a B-26-os mozdonyból és az általa vontatott személy / teherkocsi(k)ból, valamint egy C-50-es mozdonyból és az általa vontatott kocsikból. A résztvevők számára előreláthatólag 1 nyitott, Diamand típusú személykocsi áll majd rendelkezésre.
Öltözködés tekintetében ezért meleg öltözettel számoljanak!Jelentkezés / további tudnivalók: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. ; www.eszakerdo.hu;
facebook.com/laevpaevpr +36 (46) 501-513; +36 (30) 238-0755

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások