Disznótoros Kapuzörgetőkkel
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. július 19. péntek

Emília ünnepli névnapját.
Holnap Illés napja lesz.
Főoldal Programajánló Disznótoros Kapuzörgetőkkel
Disznótoros Kapuzörgetőkkel PDF Nyomtat Email
2019 február 04., hétfő 09:58

A „Kapuzörgető” Helyi identitás és kohézió erősítése projekt az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület és konzorciumi partnere, a Miskolc Város Kultúrájáért Közalapítvány kezdeményezése. 
A program célja Miskolc Győri kapu városrészében működő aktív közösségek támogatása és új közösségek létrehozása olyan itt lakók, itt tevékenykedők segítségével, akik szeretnének közösségben kibontakozni. Ezen cél eléréséhez munkánkat közösségi beszélgetésekkel, interjúkkal, fórumokkal kezdtük meg 2018 tavaszán. Az Ifjúsági és Szabadidő Házban közösségi információs pontot alakítottunk ki. A tervezési szakaszt közösségi felmérés, majd ennek eredményeként három évre szóló cselekvési terv elkészítése zárta le, amely munkában – mind minden más programelemben – a lakosság aktív magja is tevékenyen részt vett.  Olyan akciókat, folyamatokat foglal magában ez a terv, amely megvalósításában az itt élők maguk is részt vesznek ötletgazdaként, szervezőként és megvalósítóként egyaránt. Ezek a programok mind-mind közösségi igényeket elégítenek ki, megvalósításuk 2018 szeptemberétől folyamatos. Ilyen akció keretén belül szerveztük meg következő ünnepváró eseményünket, melynek címe:

„Győri kapui disznótor a Kapuzörgetőkkel”

Ideje: 2019. február 9. (szombat)

Helyszíne: József utcai Ifjúsági Sportpálya 3531 Miskolc, József utca 30.

Program:

10.00-14.00 Jótékonysági disznótoros mulatság

Ennek keretében farsangi ünnepváró eseménnyel kedveskedünk a lakosságnak, amely során látvány kolbásztöltés, tepertőkészítés, hurka, szűzpecsenye, oldalas és egyéb disznóságok frissen sütése garantálja a látogatók kulináris élvezetét.

Közben…

-        Csanya Róbert muzsikál

-        Kézműves vásár: termelői méz, kerámiák, levendula illatzsákok, chilis termékek, egyéb kézműves portékák.

-        Akik valami másra is vágynak, azokat friss lángossal, finom farsangi fánkkal, forró téli italokkal, jóféle pálinkákkal, teával és üdítővel várjuk.

 

A belépés INGYENES, de helyszíni regisztrációhoz kötött!

 

A disznótor közösségi jellege mellett egyben jótékonysági program is, melynek bevételéből egy olyan kiadvány elkészítését támogatjuk, amely a Győri kapuról szólna, szerkesztésében, a benne lévő cikkek megírásában a helyi lakosság szintén aktívan részt venne.

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások