Advent a Diósgyőri Várnál
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 21.

Orsolya ünnepli névnapját.
Holnap Előd napja lesz.
Főoldal Programajánló Advent a Diósgyőri Várnál

pozitiv-miskolc

Advent a Diósgyőri Várnál PDF Nyomtat Email
2017 november 28., kedd 11:22

ÁLOMSZÉP ADVENT A DIÓSGYŐRI VÁRNÁL
Meghitt hangulat, ízek, illatok, ünnepi gondolatok, közös élmények várják az érdeklődőket a Diósgyőri várnál az adventi hétvégéken.

Sötétedés után, pompás fényárban úszik majd a vár. A négy bástya az adventi koszorú gyertyáit jelképezi, az idő múlását a megvilágítás is jelzi. Ahogy a látványos tűzeffektek és az óriási adventi koszorún meggyújtott újabb gyertyák is.
A karácsonyra való készülődés varázslatos hangulatában a közös ünnep helyszínéve változik a Lovagi Tornák Tere előtt található Vásártér. A hatalmas adventi koszorún hétről-hétre újabb gyertya árasztja fényét és minden hétvégén más iskola diákjai ajándékozzák meg műsorukkal a közönséget. Mikolai Vince atya ünnepi gondolatai abban is segítenek, hogy ne csak környezetünket, de a lelkünket is díszbe öltöztessük az adventi időszakban.
A Vásártér egy kis ékszerdobozzá változik. Azok, akik kilátogatnak megcsodálhatják a fényfestést és az épületvetítéseket is. A Diósgyőri vár bástyái fényárban úsznak majd. A speciális pirotechnikai effektek pedig a karácsony közeledtét is mutatják. Az év legszebb szakaszában legyen együtt a család! December 3-án, 10-én, 17-én és 23-án, 17 órától az ünnepre való készülődés bensőséges hangulatában várunk mindenkit. A rendezvény ingyenes!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások