• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. április 26. csütörtök

Ervin ünnepli névnapját.
Holnap Zita napja lesz.
Főoldal Programajánló Nemzetközi díjugrató verseny

pozitiv-miskolc

Nemzetközi díjugrató verseny PDF Nyomtat Email
2017 június 15., csütörtök 21:44

MENTO NAGYDÍJ NEMZETKÖZI DÍJUGRATÓ VERSENY – Június 23-25.- LOVAGI TORNÁK TERE


Idei legnagyobb lovas rendezvényére készül a Lovagi Tornák Tere szervezőcsapata. Június 23. és 25. között nemzetközi versenynek ad helyet az aréna. A Mento Nagydíj Nemzetközi Versenyre több mint kétszáz lovat várnak. A magyar versenyzők mellett a szomszédos országokból is érkeznek Diósgyőrbe.

Óriási érdeklődés övezi a következő lovas sporteseményt a Lovagi Tornák Terén. A nemzetközi versenyre több mint kétszáz lovat várnak; a három nap alatt hétszáz start várható. Itt lesznek a Magyar Utánpótlás Válogatott Keret legjobb lovasai és külföldi versenyzők is jönnek.
A versenyen részt vesz ifj. Lázár Zoltán, aki az Ifjúsági Európa Bajnokságon 6. helyezést ért el, illetve többszörös Nagydíj győztes; Szász Attila háromszoros felnőtt magyar bajnok, a Világkupa Közép-Európai Ligájának egykori győztese, Szuhai Péter ifjúsági válogatott kerettag valamint Stieber Sztella a Gyermek Európa Bajnokság 5. helyezettje.
A Lovagi Tornák Terén megrendezett verseny pályaépítője egy sok évtizedes rutinnal rendelkező szakember, a horvát születésű Eduard Petrovic lesz,
aki számos Nemzetközi Díjugrató Versennyel és egy Utánpótlás Európa Bajnoksággal a háta mögött Közép-Európa egyik meghatározó lovas személyisége. 2017-ben a kaposvári Póni EB mellett Diósgyőrben is dönt majd arról, hogy milyen útvonal vezessen a rúderdő fölött.
Június 23. és 25. között gyermek, amatőr és fiatal lovak, fiatal lovasok versenye is lesz, valamint profi versenyszámok is várhatóak. A fő attrakciók a szombaton 19:00-kor kezdődő 140 centiméteres versenyszám és a vasárnap 15:30-kor induló Mento Nagydíj 140 centiméteren.
A Lovagi Tornák Tere több szakmai díjjal is büszkélkedhet. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy nemcsak a szakma, hanem a versenyzők bizalmát is élvezi a helyszín. A kiváló pályaadottságok és a szép környezet vonzó a sportolók számára.

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS INGYENES!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások