Részleges nyitás a könyvtárakban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. április 11.

Zsolt, Leó ünnepli névnapját.
Holnap Gyula napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Részleges nyitás a könyvtárakban
Részleges nyitás a könyvtárakban PDF Nyomtat Email
2021 április 08., csütörtök 17:46

A miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi fiókkönyvtára 2021. április 12-től újra várja olvasóit – bár egyelőre csak részleges szolgáltatásokkal. A könyvtár honlapján (www.rfmlib.hu) elérhető katalógus segít a kölcsönözhető dokumentumok kiválasztásában. Az elektronikusan vagy telefonon leadott igénylés visszajelzése után, a megbeszélt napon lehet átvenni a kért dokumentumokat az adott könyvtár bejáratánál. Az igényeket leghamarabb április 12-én adhatják le az olvasók, a kért dokumentumokat (maximum 10 darabot) leghamarabb április 13-án, kedden lehet átvenni. A kölcsönözhető példányokat az olvasójegy bemutatása után adja ki a könyvtár. A korábban kölcsönzött, visszavinni kívánt könyveket bárki leadhatja névvel és az olvasójegy számával ellátva. A visszavett könyveket 72 órára elkülöníti a könyvtár, csak ezt követően lehet újra kölcsönözni.

A lejárati határidőket a részleges szolgáltatások ellenére április 30-ig automatikusan meghosszabbítja a könyvtár, késedelmi díjat továbbra sem számolnak fel, az eddig keletkezett összegek tovább nem növekednek.

A kölcsönzésekről, lejárati határidőkről a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail-címen, a könyvtári szolgáltatásokra vonatkozóan a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címen érdeklődhetnek. Telefonon (46/503-120) és a honlapon található online chat fórumon naponta reggel 8-tól délután 4 óráig válaszolnak az olvasók kérdésére a könyvtárosok.

 


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások