"Közös nevező" az Avason
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 9.

Emőd ünnepli névnapját.
Holnap Lörinc napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra "Közös nevező" az Avason
"Közös nevező" az Avason PDF Nyomtat Email
2020 július 31., péntek 15:59

Az Avasi Közösségi Terek közös, a helyieket megszólító kitelepülést tartanak augusztus 5-én, szerdán 14:30-tól 17:30-ig, az avasi 23-as Posta melletti „piacon”.

A „KÖZÖS NEVEZŐ” elnevezésű programon az avasi városrész közösségi tereit működtető intézményei fszerveznek megmozdulást annak érdekében, hogy az avasiaknak és minden más érdeklődőnek bemutassák munkájukat. Ezen napon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat avasi játszóterének, az Ökumenikus Segélyszervezet közösségi pontjának, a Dialóg Egyesület közösségi kávézójának, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár – Móra Ferenc Könyvtárának, valamint a MESZEGYI közösségi terének munkatársaival, önkénteseivel, illetve hozzájuk kapcsolódó csoportokkal és közösségekkel lehet megismerkedni.

A közös kommunikáció nem titkolt célja, hogy az emberek jobban megismerhessék az igénybe vehető szolgáltatásait a helyi intézményeknek, csatlakozhassanak a különböző szabadidős csoportokhoz, továbbá lehetőséget biztosít a helyi társadalmi témákban való aktivizálódásra.

A mostani kitelepülés csak az első megállója egy folyamatnak, amely során a különböző avasi intézmények együttesen próbálják megszólítani és bevonni az Avason élőket a helyi segítő és támogató intézmények világába.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások