Május 25-től megkezdődik a könyvtári kölcsönzés
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 29. péntek

Magdolna ünnepli névnapját.
Holnap Zsanett, Janka napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Május 25-től megkezdődik a könyvtári kölcsönzés
Május 25-től megkezdődik a könyvtári kölcsönzés PDF Nyomtat Email
2020 május 19., kedd 18:30

52801-53000/52950.jpgHétfőtől már lehet kölcsönözni dokumentumokat a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárból és annak fiókkönyvtáraiból. A személyes használat, a helyben olvasás, a számítógép-használat, a könyvtárközi kölcsönzés a rendeleti korlátozás feloldásáig nem lehetséges.

 

Május 25-én hétfőtől várjuk, hogy előzetes igényjelzés után könyveket kölcsönözzenek olvasóink, meghosszabbítsák a könyvtári tagságukat, visszahozzák a náluk lévő dokumentumokat. Az online foglalásokat a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , valamint a fiókkönyvtárak e-mail címén várjuk. Igényeket a 46/503-125-ös közvetlen számon vagy a fiókkönyvtárak telefonszámán lehet leadni. Kérdéseiket az www.rfmlib.hu oldalon elérhető online chat-en is feltehetik. Egyszerre legfeljebb 10 dokumentum igényelhető, és meg kell várni a könyvtár visszajelzését, munkatársaink tájékoztatnak minden érdeklődőt az átvétel pontos idejéről és módjáról. Fontos tudni, hogy nálunk is érvényes a megszokott idősáv: délelőtt 12 óráig a 65 éven felüliek, 12 és 18 óra között a 65 éven aluliak vehetik át a könyveket. A könyvek átadása egyeztetett időpontban, olvasójegy ellenében történik. A visszahozott kölcsönzött könyvek a karanténba helyezés miatt 3 nap múlva vihetők el.

A maszk használata kötelező, a könyvek a könyvtárak bejáratainál vehetők át. A központi könyvtár 9 és 18 óra, a fiókkönyvtárak 10 és 18 óra között tartanak nyitva. Szombaton valamennyi egység zárva lesz. A könyvtár a lejárati határidőket 3 héttel automatikusan hosszabbítja.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások