Konzultációval segít az AIS a megye iskoláinak a digitális oktatásban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 4. szombat

Izidor ünnepli névnapját.
Holnap Vince napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Konzultációval segít az AIS a megye iskoláinak a digitális oktatásban
Konzultációval segít az AIS a megye iskoláinak a digitális oktatásban PDF Nyomtat Email
2020 március 24., kedd 08:42

Miskolc első nemzetközi magániskolájában, az Avalon International School-ban zökkenőmentesen történt az átállás a digitális oktatásra. Az első hét tapasztalatai és visszajelzései alapján az AIS vezetősége úgy döntött, ingyenes konzultációval segíti Borsod-Abaúj-Zemplén megye iskoláit, tanárait, intézményvezetőit a felmerült akadályok, nehézségek leküzdésében.

Az Avalon International School 2019. szeptemberében nyitotta meg kapuit. A cambridge-i oktatást követő iskola épülete és felszerelése is tükrözi az iskola által képviselt értékeket és megfelel a 21. század esztétikai és technikai elvárásainak, melynek köszönhetően felkészülten nézhetnek elébe a járványhelyzet okozta rendkívüli helyzet kihívásainak.

 

A virtuális osztályteremmel kibővített Zoment iskolai menedzsment rendszer, a Mathletics matematika oktatást segítő program, a RAZ-Kids és a Spelling City angol nyelv elsajátítását és gyakorlását támogató program, a Cambridge University Press digitális tankönyvei mind garantálják azt, hogy az AIS-ben tanuló gyermekek oktatása a megszokott legmagasabb színvonalon történjen.

 

„Intézményünk teljes mértékben fel volt készülve a digitális oktatásra, hiszen a tantermeinkben eddig is nagymértékben használták a gyerekek a 21. század digitális lehetőségeit mind az osztálytermekben, mind otthoni gyakorlás során. Tudjuk azonban azt, hogy a megyében nagyon sok intézményben és főleg a gyermekek otthoni környezetében nem biztosított a megfelelő digitális háttér. Mi nagy tapasztalattal rendelkezünk a digitális oktatás területén, ezért szeretnénk felajánlani segítségünket azoknak a pedagógusoknak, akik nehézségekbe ütköztek az online tanítás világában és szívesen fogadnának hasznos tippeket, javaslatokat a minél rugalmasabb távoktatás kivitelezéséhez.” – nyilatkozta Oláh Tünde, az Avalon International School igazgatója.

 

Az érdeklődő és segítséget kérő tanárok Skype-on a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. felhasználónév felvételével minden nap 16-17 óra között, vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen konzultálhatnak Oláh Tünde iskolaigazgatóval.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások