A gazdasági szervezeteken belüli érdek-összeütközéseket tekintették át a nemzetközi konferencián
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 9. csütörtök

Erhard ünnepli névnapját.
Holnap Zsolt napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra A gazdasági szervezeteken belüli érdek-összeütközéseket tekintették át a nemzetközi konferencián
A gazdasági szervezeteken belüli érdek-összeütközéseket tekintették át a nemzetközi konferencián PDF Nyomtat Email
2020 február 20., csütörtök 16:03

Tudta? A Miskolci Egyetem Magyarország 11. legjobb egyeteme!


„Mediáció és konfliktuskezelés a vállalatoknál és szervezeteknél” címmel nemzetközi szakmai konferenciát tartott 2020. február 20-án az Állam- és Jogtudományi Kar. A nemzetközi konferencia külföldi előadói Ausztriából, Németországból és Romániából érkeztek.

A Miskolci Jogi Kar évek óta elkötelezett, hogy a régió szellemi központjaként egyfajta híd szerepet betöltve közvetítsen az elméleti és a gyakorlati szakemberek, a döntéshozók és végrehajtók, a főváros és a vidék között, külön is figyelve a lokálisan aktuális kérdésekre, problémákra. Legalább ennyire elkötelezett a tekintetben is, hogy a XXI. század problémáira adekvát választ adó új megoldásokat, illetve a nemzetközi téren kiemelt szerepet játszó jogintézményeket mutasson be a hazai szakembereknek.

A Kar immár 13 éve foglalkozik az alternatív vitarendezés és konfliktuskezelés különböző technikáival és jogintézményeivel. Igyekszik bemutatni különböző aspektusból azoknak a konflikushelyzeteknek a jellemzőit, amelyet egyéni vagy szakmai téren megnehezítik a békésebb együttműködést és természetesen ehhez kapcsolódva alternatívákat is kínálunk.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások