Ingyenes készségfejlesztő kurzus érettségizőknek a BME GTK-n
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 26. szombat

Jusztina ünnepli névnapját.
Holnap Adalbert napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Ingyenes készségfejlesztő kurzus érettségizőknek a BME GTK-n
Ingyenes készségfejlesztő kurzus érettségizőknek a BME GTK-n PDF Nyomtat Email
2020 február 04., kedd 06:29

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem legfiatalabb kara speciális, ingyenes kurzust indít mindazoknak a végzős középiskolásoknak, akik idén egyetemi felvételire készülnek.
A GTK Up+Grade a tervek szerint túlmutat mindazokon az érettségi és felvételi előkészítőkön, melyek a tananyag megfelelő elsajátítására koncentrálnak: a GTK fiatal oktatói és végzős hallgatói abban fognak segíteni a műhelymunka során, hogy az egyetemi életre készülő fiatalok ún. soft készségei fejlődjenek, és mentálisan is készen álljanak a most következő időszak kihívásaira.
Szó lesz a megfelelő időbeosztásról, a vizsgák okozta stressz helyes kezeléséről, a kritikus gondolkodásról és a tudatos tervezésről. Segítséget kapnak az egyre sokasodó információk hatékony szűréséhez és kreatív prezentálásához is. A sikeres érettségi és felvételi vizsgák után az egyetemi beilleszkedésre, s persze már az első zárthelyikre is fel lesznek vértezve azok, akik bejutnak és elvégzik a GTK hiánypótló kurzusát, melyre ráadásul nem csak a Műegyetemre készülő felvételizőket várják. A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kar hivatalos facebook oldalán (facebook.com/bmegtk) lehetséges.

A GTK Up+Grade első mintaóráján a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara szívesen látja a sajtó képviselőit is 2020. február 6-án csütörtökön 16 órától a Műegyetem Q épületében (XI. Magyar Tudósok körútja 2.).

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások