Ismét takarítónői babérokra tör Fodor Zsóka?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 23. csütörtök

Dezső ünnepli névnapját.
Holnap Eszter napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Ismét takarítónői babérokra tör Fodor Zsóka?
Ismét takarítónői babérokra tör Fodor Zsóka? PDF Nyomtat Email
2019 március 11., hétfő 12:07

A takarítónők maffiafőnökeként vállalt szerepet az ország Magdi anyusa
Fodor Zsóka a mai napig partvissal a kezében, kendővel a fején jut a legtöbb ember eszébe, hiszen több, mint 20 évvel ezelőtt Magdi anyusként ismerhettük meg a Barátok közben. Bár már 10 éve elhagyta a legendás szerepét, hálás, hogy az egész ország megszerette a tévé képernyőjén keresztül. Azóta számos sikeres színpadi szereplésen van túl, most pedig ismét visszatért a takarításhoz egy reklámfilm kedvéért.

“Édesanyám úgy nevelt, hogy a színésznőként ne takarítsak és ne végezzek házimunkát, amelyhez a mai napig tartom magamat. Évtizedek óta hivatásos takarító segítségét veszem igénybe és csak nagyon ritkán főzök, persze azért volt, hogy a korábbi férjeimnek én főztem, amikor anyukám külföldre utazott” - mesélte Fodor Zsóka, aki ezúttal egy reklámfilm kedvéért mégis visszatért a takarításhoz. Azonban most fordult a kocka: nem ő takarít, hanem a takarítók vezetőjét személyesíti meg a Rendi.hu számára készült mini filmsorozatban.

Zsóka a film forgatásán elmondta, hogy azért, ha a takarításban nem is vett részt fiatal korától kezdve, 14 évesen már munkába állt: volt fejmosó, játékosztályon eladó, gyári munkás és fodrász tanuló is. Harmadikos gimnazista korában, mint rendkívüli tehetség, érettségi nélkül, külön engedéllyel felvették a Színművészeti Egyetemre, innentől kezdve pedig minden percét a színháznak szentelte. Ezért is maradt ki az életéből a házimunka java.

1998-ban jött el 34 évi színpadi szereplés után a sorsfordító casting, amin 29 Magdi anyus jelöltet néztek meg az RTL Klub munkatársai, mielőtt Zsókára került a sor. Egy konyhai jelenetet kellett eljátszani, amiben éppen az ablakból leselkedik és rászól Vili bácsira, hogy ne igyon annyit. A casting után egy héttel a manikűrösnél ülve csörrent meg Zsóka telefonja Kalamár Tamással a vonal másik végén, aki azzal az örömhírrel hívta, hogy őt választották a szerepre. “Ekkor tanultam meg, hogy örömömben is lehet sírni” - emlékszik vissza a színésznő.

Bár Magdi anyus szerepét már maga mögött hagyta, arról nem feledkezik meg, hogy az ismertséget és az eddigi összesen 11 reklámfilm szerepet is ennek köszönheti Zsóka, aki elmondta, hogy a mai napig csak olyan reklámot vállal, amelyben a saját megjelenését is hitelesnek érzi. Éppen ezért döntött a Rendi mellett is. Tudja, hogy mekkora probléma a baráti körében is az, hogy megbízható takarítót találjanak és neki is voltak korábban rossz élményei. A mostani kisfilmek pedig éppen azt mutatják be humoros formában, hogy a Rendi.hu takarítószolgálat mennyire szigorú kiválasztási folyamat mentén jelöli ki takarító partnereit. Hiszen a cél a megbízhatóság és a tökéletes munkavégzés, ráadásul gyorsan, hiszen akár egy napon belül megrendelhetjük a szolgáltatással saját takarítónkat.

“Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, éltem a szerepet és a témát is egy teljesen új aspektusból mutatjuk be. Az egyik jelenetben a takarítók pszichológusaként jelenek meg, majd keresztanyaként és a tanítójukként is feltűnök. Szerencsére kaptam egy kis szabadságot és a humorérzékemet is belevihettem a szerepbe, azt gondolom, hogy a végeredmény igazán szórakoztató lett” - mesélte lelkesen Zsóka, aki azt is elárulta, hogy nemsokára Pécsre költözik, ahol még nincs saját bejáratott takarítónője, így biztosan kipróbálja majd a Rendit, amely több hazai megyeszékhelyen is jelen van szolgáltatásával.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások