Tájak, gyökerek – kiállítás a Móra Könyvtárban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 26. szerda

János ünnepli névnapját.
Holnap László napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Tájak, gyökerek – kiállítás a Móra Könyvtárban
Tájak, gyökerek – kiállítás a Móra Könyvtárban PDF Nyomtat Email
2018 október 11., csütörtök 08:44

Harangi Andrea festményeiből nyílik kiállítás a Móra Ferenc Könyvtárban október 12-én, pénteken délután 4 órától. Az alkotó húsznál is több tájképet hoz el Budapestről Miskolcra, amelyeken visszaköszönnek a szülőföld, a Zemplén hangulatai is.


Sátoraljaújhelyen született, és soha nem is szakadt el a szülőföldjétől. Bár Harangi Andrea 18 éves korától a fővárosban él, minden évben visszajár új élményekkel feltöltekezni, kiállításaival élményt nyújtani. Maga a festészet iránti elkötelezettség is valószínűleg gyökereiből fakad: felmenői között volt festőművész, ő gyermekkorában nagyon szeretett rajzolni, később festőművész mellett tanult… Bár egy ideig úgy tűnt, másik utat választ – közel 20 éve dolgozik a bankszektorban HR vezetőként –, kiderült, hobbiként igenis szüksége van az ecsetre, az olajra, az alkotásra.
Számos egyéni és csoportos kiállítás után, most először Miskolcra is elhozza olajjal és akrillal festett tájképeit. Tárlatát az avasi Móra Ferenc Könyvtárban, október 12-én, pénteken 4 órakor Jászter Beáta szerkesztő-riporter nyitja meg. Közreműködik Csík Noémi (hegedű) és Ritter József (gitár) művésztanár. A kiállítás november 6-ig látogatható a könyvtár nyitvatartási idejében.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások