TÁRLATTÚRA Miskolc belvárosában
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 26. péntek

Ervin ünnepli névnapját.
Holnap Zita napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra TÁRLATTÚRA Miskolc belvárosában
TÁRLATTÚRA Miskolc belvárosában PDF Nyomtat Email
2018 október 09., kedd 19:51

Kedves múzeumbarát!

A 25 éves NKA programsorozathoz is csatlakozó Kulturális örökségtúrák – melynek része a Herman Ottó Múzeum által szervezett TÁRLATTÚRA  is -  országos túrasorozat ünnepélyes megnyitója a Diósgyőri várban lesz 2018. október 14-én 10 órától, melyre minden érdeklődőt várnak a szervezők, a részvétel regisztrációhoz kötött, ezt megteheti a Jelentkezési lap link kitöltésével és a helyszínen 9.00-10.00 óra között.


Szeretettel hívom a múzeum túráira:

TÁRLATTÚRA – 2018. október 14-én, vasárnap 12.00 órakor indul a múzeum Görgey utcai főépületéből (Miskolc, Görgey u. 28.), gyülekező 11:30-tól. Útvonal: Pannon-tenger Múzeum, Papszeri Kiállítási Épület, Színészmúzeum, Petró-ház. A túrához kapcsolódó játékról minden résztvevő részletes tájékoztatást kap induláskor.  A túrára előzetes, külön regisztráció nem szükséges. Részletek a múzeum közösségi oldalán olvashatók: Tárlattúra Miskolc belvárosában

BÜKKI KERÉKPÁRTÚRA – 2018. október 14-én vasárnap 11 órakor a Diósgyőri várból indul. A túra résztvevői önállóan, saját kerékpárjukkal teljesíthetik a bükki örökség-helyszíneket érintő útvonalat. Autóval parkolás a Diósgyőri Vár parkolójában, a túra kiinduló és befejező állomásán. Az útvonal végig aszfaltozott országúton, a forgalomban halad. Útvonal:  Diósgyőri vár - Majális-park - Lillafüred - Herman Ottó Emlékház (Erzsébet sétány 33.) - Lillafüred - Újmassa, Fazola-őskohó - Lillafüred - Diósgyőri vár (23,8 km, szintemelkedés 200 m). A részvételt is igazoló játéklap a várban és a Herman Ottó Emlékházban kérhető.

További információ Vass Nóra szervezőtől  a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címen, vagy a +3646/560-170/121 telefonszám kérhető.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások