Hermann Péter - M O R F O K
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 26. péntek

Ervin ünnepli névnapját.
Holnap Zita napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Hermann Péter - M O R F O K
Hermann Péter - M O R F O K PDF Nyomtat Email
2018 október 07., vasárnap 08:57

A K11 Művészeti és Kulturális Központ sok szeretettel meghívja Önt Hermann Péter festőművész október 8-án, 18 órakor nyíló MORFOK című kiállítására.


A 2006-ban a Magyar Képzőművészeti Egyetemen diplomázó Hermann Péter 1996 óta állít ki rendszeresen. Pályája során olyan kiváló mesterek kísérték útját, mint Csáji Attila, Kéri Imre, Péter Ágnes, Pusztai Ágoston, Földi Péter, Nagy B. István és Molnár Sándor. A művész az elmúlt tíz évben elsősorban zenével foglalkozott, jelenlegi egyéni tárlatát egy méltó visszatérésnek szánja a festészet világába.



Hermann Péter most kiállított digitális festményei az elmúlt egy évben születtek. A művészre felszabadító erővel hatott ez a számára is új technika, és segített neki megteremteni a kontinuitást a festészetében régóta meglévő emberközpontú antropomorf absztrakcióval, valamint formába és anyagba önteni az elmúlt években inkább csak búvópatakszerűen manifesztálódó festészeti elképzeléseket. A sorozatot, amelynek egyes darabjait a neolit kori sziklafestmények egyedülálló posztmodern folytatásaként is értelmezhetjük, most először láthatja a nagyközönség.

A kiállítást megnyitja Lelkes A. Gergely festőművész. A megnyitót Lámfalusy Szafira Zoénak  a kiállító művész Opus 45 című zenéjére előadott Amarna című tánckoreográfiája színesíti.



A kiállítás megtekinthető október 19-ével bezárólag hétköznap 10-18 óráig, hétvégén a rendezvényekhez igazodó időpontokban.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások