Megvan az Év Szupertanára
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 16.

Jusztin ünnepli névnapját.
Holnap Laura napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Megvan az Év Szupertanára
Megvan az Év Szupertanára PDF Nyomtat Email
2018 szeptember 17., hétfő 11:07

 

Második alkalommal hirdette meg az Év Szupertanára pályázatát a Lidl Magyarország és a Dívány. 2018-ban is megtalálták azt a pedagógust, aki kreatív módon, nem hétköznapi módszerekkel tanítja növendékeit, akinek óráit egyszerűen imádják a gyerekek.

A Lidl Magyarország mindig is szem előtt tartotta az iskolás korú gyermekek edukációját, szemléletformálását és nem utolsó sorban egészséges életmódra nevelését. A vállalat hisz abban, hogy a gyermekek személyiségének fejlődésében nem csak a család, hanem a közvetlen környezetük, az iskola játssza a legnagyobb szerepet.

„A pályázat legfőbb célja, hogy megmutassa, milyen kreatív módokon lehet megragadni a gyerekek figyelmét, hogyan lehet őket motiválni és tanítani minél ötletesebb módon.” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A beérkezett pályázatokat szakértő zsűri értékelte, majd a három legtöbb pontot elért pedagógus közül a Dívány olvasói választották ki a győztest. Az idei évben a Pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskola történelem szakos tanára, Krizsán Pál kapta a legtöbb szavazatot, ezzel ő érdemelte ki a 2018-as év Szupertanára címet. Munkája elismeréseként egy iPad Pro készüléket, valamint 100 000 Forint értékű Lidl vásárlási utalványt vehet át az áruházlánc jóvoltából. Azonban nem csak ő részesül jutalomban, hanem iskolája is, ahol egy egész napos Egészségnap kerül megrendezésre. A minden korosztály számára élvezhető játékok és programok sokasága segít kiigazodni az egészség világában, szórakoztató és interaktív formában hangsúlyozva az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás jelentőségét.

„A Lidl hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos táplálkozást és az egészséges életmódot népszerűsítő programokra. Az Egészségnapot is azért hívtuk életre, hogy hatékony formában járulhassunk hozzá a gyermekek egészségtudatosabb életmódjának biztosításához” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

 

Az eseményről készült videó a következő linken tekinthető meg:

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások