1 Úton Nemzetközi Zarándoknap
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 22. kedd

Vince ünnepli névnapját.
Holnap Zelma napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra 1 Úton Nemzetközi Zarándoknap
1 Úton Nemzetközi Zarándoknap PDF Nyomtat Email
2018 június 07., csütörtök 12:18

Az idei évben ötödik alkalommal augusztus 25-én kerül megrendezésre Dr. Erdő Péter bíboros és Novák Katalin államtitkár asszony fővédnöksége alatt az 1Úton Nemzetközi Zarándoknap, melynek alkalmából szervezői találkozót tartott Kulcson a Mária Út Közhasznú Egyesület.
Galgócziné dr. Szabó Zsófia elmondta, hogy az idei évben a Mária Út teljes útvonalán közel 110 magyar, 40 erdélyi, 10 felvidéki, 1 szlovén és 5 osztrák szakaszon indulnak el augusztus 25-én zarándokok. Ez a nagyarányú csatlakozás is mutatja, hogy egyre többen érdeklődnek a zarándoklás iránt, egyre többekben fogalmazódik meg, hogy valamilyen többlettel, lelki tartalommal töltsék meg aktív szabadidős tevékenységüket.
A Mária Út előbbiekben leírt csaknem 1500 km-e lehetőséget biztosít arra, hogy ne az otthonunktól távol találják meg ezt a lehetőséget, hanem régiónkban is ki lehessen próbálni a zarándoklást. Az 1Úton zarándoknapnak az az egyik küldetése, hogy megmutassa, hogy itthon is lehet zarándokolni és tartalommal megtölteni a csodás természeti és épített környezetben aktívan eltöltött időt.
Várnak mindenkit szeretettel augusztus 25-én a zarándoknapra.
A zarándoknap szakaszairól, programjairól részletes információk a Mária Út honlapján, illetve a Mária Út facebook oldalán találhatók.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások