Táborozást nyertek az olvasással
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 22. kedd

Vince ünnepli névnapját.
Holnap Zelma napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Táborozást nyertek az olvasással
Táborozást nyertek az olvasással PDF Nyomtat Email
2018 június 04., hétfő 16:18

Eldőlt, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban: június 4-én, hétfőn megtartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét.


Ahhoz, hogy valaki igazán sikeres legyen ezen a vetélkedőn, nem kellett mást tenni, mint jókat olvasni, és az olvasottakat ügyesen feldolgozni. A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár ötödször hívta játszani a megye kisiskolásait, és idén is sokan jelentkeztek a versenyre. A 26 csapat közül 15 jutott be a döntőbe, ahol a két írásbeli fordulóban is szerepelt olvasmányokhoz kapcsolódó feladatokat kellett megoldaniuk. Ráadásként minden csapatnak elő kellett adnia egy maximum 3 perces jelenetet Milyen lesz az iskola 50 év múlva? címmel.
A Kiss Ottó József Attila-díjas költő által vezetett zsűri döntése alapján az első a Bőcsi Könyvmolyok csapata lett. Velük együtt a bogácsi Könyvbarátok, a Bánhorváti Betűfalók, az Olvasótündérek (miskolci Avastetői Széchenyi Általános Iskola), a Bojahada (tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskola), a Regényfogók (miskolci Fazekas Utcai Általános Iskola) és a gesztelyi Csokonais könyvbarátok vehetnek részt július 9-től 13-ig a bogácsi Jurta Üdülőközpontba szervezett olvasótáborban és annak számos programján, kirándulásán.

Fotó: Az iskola 50 év múlva a Bánhorváti Betűfalók szerint

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások