Ifjú tehetségek a Lovarda színpadán
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 21. csütörtök

Eleonóra ünnepli névnapját.
Holnap Gerzson napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Ifjú tehetségek a Lovarda színpadán
Ifjú tehetségek a Lovarda színpadán PDF Nyomtat Email
2018 május 15., kedd 05:56

A Gödöllői Királyi Kastély lovardájában rendezték meg vasárnap kora este az Ifjú tehetségeink hangversenyt, aminek során a Gödöllői Fréderic Chopin Zenei AMI kiváló növendékei a Gödöllői Szimfonikus Zenekarral léptek színpadra, és mutatták be tudásukat.

A kezdeményezés, hogy az intézmény legtehetségesebb növendékei egy nagyszabású koncert keretében mutatkozzanak be, és adhatnak elő versenyműveket, még 2002-ben indult el, s azóta sok kiváló fiatal zenészt ismerhetett meg a gödöllői közönség. Az elmúlt több, mint másfél évtized alatt több olyan zeneiskolai növendék játszott ezen a rendezvényen, aki azóta ismert művésszé vált, mint például Langer Ágnes, vagy éppen a Zeneművészeti Egyetemen tanulva ezen az úton halad, mint például Albert Julianna és Eszenyi Zsombor.
Az ide koncerten Hiripi Abigél (oboa), Kristóf Kata (hegedű), Kömüves Júlia és Kömüves Mária (hegedű), Baji Boglárka (furulya), Ella Dorottya (fuvola), Szécsényi Nagy Rudolf (zongora) Pálhegyi Ármin (zongora) Albert Anna (fuvola), Sivadó Anna (hegedű), Nagy Balázs (ének), Berkó Domonkos (klarinét) és Juniki Noémi (fuvola) lépett a közönség elé. A Gödöllői Szimfonikus Zenekart Dobszay Péter vezényelte, a műsorvezető Czelleng Réka volt.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások