Sikerrel zárult a néptáncosokat támogató kezdeményezés
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 19. szerda

Viola ünnepli névnapját.
Holnap Teofil napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Sikerrel zárult a néptáncosokat támogató kezdeményezés
Sikerrel zárult a néptáncosokat támogató kezdeményezés PDF Nyomtat Email
2018 március 04., vasárnap 21:14

300 000 Ft támogatást gyűjtött össze a Forum Hungaricum és az Erőművi Erőtér Kör az Ózdi Néptánc Egyesület javára.


A Digitális Erőműben 2018. február 17-én megrendezett Jótékonysági Est jegybevételéből befolyt pénzösszeg jelképes átadására március 1-jén sajtótájékoztató keretében került sor.

A rendezvényen jelen volt Riz Gábor országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési miniszteri biztos, aki a rendezvény fővédnökeként is jelentős anyagi támogatással járult hozzá az egyesület további működésének biztosításához. Kifejtette, hogy a tehetség mellett a kellő tárgyi feltételek megléte is nagyon fontos, hiszen a fellépőruhák és egyéb kiegészítők elengedhetetlen részét képezik minden művészi csoport kultúraközvetítő tevékenységének.

Lovas Lajos a Forum Hungaricum igazgatója beszédében kiemelte a néptánc és a hagyományőrzés kultúrában betöltött szerepét, és elismeréssel szólt azokról, akik ezt az utat választják, illetve ezen a területen tevékenykednek.

Bojtos Zoltán a Digitális Erőmű intézményvezetője örömmel nyugtázta, hogy az összefogás ereje meghozta gyümölcsét, hiszen – csakúgy, mint tavaly – idén is sokan álltak a jó ügy mellé, fontosnak érezve a néptáncosok jövőjének támogatását.

Dancsok Tamás a Jótékonysági Est egyik főszervezője külön is méltatta azt a példaértékű hozzáállást, amelynek köszönhetően ismét elérte célját a nemes kezdeményezés, és ezáltal újabb sikert könyvelhettek el.

Az egyesület tagjainak nevében Tóth Zsolt elnök mondott köszönetet, és kijelentette, hogy a javukra befolyt pénzösszeget arra fordítják, hogy tudásuk legjavát nyújtva tovább színesíthessék Ózd kulturális palettáját.


A csatolt képeket Palotai István, fotós készítette.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások