Karácsonyi díszek asztalra, fára – a könyvtárakból
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. november 13. kedd

Szilvia ünnepli névnapját.
Holnap Aliz napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Karácsonyi díszek asztalra, fára – a könyvtárakból
Karácsonyi díszek asztalra, fára – a könyvtárakból PDF Nyomtat Email
2017 december 13., szerda 15:49

Az elkövetkező néhány napban számos alkalmat kínálnak a karácsonyi díszek elkészítésére a miskolci könyvtárak. Hiszen advent utolsó vasárnapja idén 24-ére esik, így a készülődés már a harmadik gyertya meggyújtásának környékén eléri csúcspontját.


A sorozat a nagyobb díszekkel kezdődik: Balla Annamária virágkötő közreműködésével asztali vagy ajtódíszeket készíthetünk december 14-én, csütörtökön délután fél 5-től a Tompa Mihály Könyvtárban.
Szombaton, december 16-án két könyvtár is karácsonyváró programot szervez: a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épületében karácsonyi díszek készülnek majd a Mesebirodalomban délelőtt 10-től egészen délig. Ugyanekkor (pontosabban már 9 órától) a Petőfi Sándor Könyvtár is kinyit, és hópelyhes fejtörőkkel, Mikulás-bingóval, ünnepi kézműveskedéssel várják a családok apraját és nagyját.
Hétfőn Szentcsalád készítésével ér véget a József Attila Könyvtár ajándékkészítő sorozata. A könyvtári adventi készülődés zárásaként pedig – ugyancsak december 18-án – újra asztali díszek készülnek majd délután fél 5-től, a Kaffka Margit Könyvtárban.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások