• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 23. szerda

Dezső ünnepli névnapját.
Holnap Eszter napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Szent István-ünnepe 2017
Szent István-ünnepe 2017 PDF Nyomtat Email
2017 június 19., hétfő 06:01

Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek úr felkérésére a Mária Út és a Mária Rádió idén is buszos és gyalogos zarándoklatok szervezését kezdeményezi és segíti az augusztus 20-i Szent Jobb szentmisére és körmenetre. A Mária Rádió és a Mária Út 2017-ben is örömmel vállalta Szent István ünnepének élővé tételét! Minden hívőt és hazafit, minden közösséget biztatnak arra, hogy szervezzenek buszos vagy gyalogos zarándoklatot az augusztus 20-i szentmisére és körmenetre a budapesti Szent István Bazilikához.  

Idén az ifjúságé a főszerep. Szeretnék, ha minél több ifjúsági közösség jelen lenne az idei Szent István-ünnepen. A tavalyi év visszajelzései alapján ugyanis minden résztvevő a Böjte Csaba atya által felkarolt fiataloknak örült leginkább. Az ünnep kezdete előtt az érkező zarándokokat színvonalas programok – tanúságtételek, elmélkedések, zenés áhítatok – várják majd. A rendezvényen hallható lesz a felvidéki Crux együttes, Tóth Auguszta színművésznő, Fábry Kornél atya, a Budapesti Eucharisztikus Kongresszus Általános Titkárságának főtitkára, valamint Sillye Jenő és barátai zenekara.

A zarándokcsoportok jelentkezhetnek online felületen, mely a Mária Rádió honlapján keresztül érhető el, a Szent István Ünnepe menüpont alatt található regisztráción keresztül.

További információ a Mária Rádió honlapján, valamint Facebook oldalán olvasható.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások