• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 23. szerda

Dezső ünnepli névnapját.
Holnap Eszter napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra A Sztárportréban Danny Blue
A Sztárportréban Danny Blue PDF Nyomtat Email
2017 június 18., vasárnap 22:31

Danny Blue mentalista művészetében kiemelkedő memóriát, emberismeretet és manipulációs képességeket vet be nézői szórakoztatására, és ezt a műsorban is bemutatta.


De mélyebb gondolatokkal indult a beszélgetés. Danny vajon a becsapás embere, vagy inkább, ahogy ő fogalmaz, előrébb gondolkodik pár lépéssel a nézőinél? Észre tudjuk-e venni azt, hogy épp befolyásolás alatt vagyunk? Milyen külső jelei vannak a hazugságnak?

A mentalista állítása szerint szinte hírek nélkül él, mert, ahogy mondja "annyi dolgom van, hogy ezek nem szabad, hogy eltereljék a figyelmemet egy pillanatra sem". Például külföldi karrierjét is tervezi a rengeteg fellépése mellett, de emberismereti tréningeket is tart azért, mert "jobban kéne tudnunk, ki akar jót vagy rosszat nekünk, és jobban átlátni a hazugságok tengerén".

Olyan jótanácsokat adott, amelyeket érdemes hétköznapi életünkben is alkalmazni. Szerinte például ha valaki egyszer hazudik, többször is fog, és ezzel kalkulálnunk kell. A pletykálással kapcsolatban is van egy hihetetlen bölcs tanácsa.

A műsor végén Molnár Szabolcs műsorvezetőt vitte bele egy olyan trükkbe, amin biztosan hosszú órákig lehet gondolkodni: vajon mit és hogyan csinált a mentalista, hogy úgy tűnjön előre kitalálta "áldozata" gondolatait? Érdemes megnézni!

Ajánló: https://youtu.be/raNKAxV9Bh4
A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://youtu.be/cGKTVS-suYE

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások