Szükség és remény
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 4. csütörtök

Bulcsú ünnepli névnapját.
Holnap Fatime napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Szükség és remény
Szükség és remény PDF Nyomtat Email
2012 január 31., kedd 20:51

Milyen mozgástere van azoknak az iskoláknak, amelyekbe nagy számmal járnak hátrányos helyzetű tanulók? Hogyan fejődhetnek tovább, milyen módon alakíthatják át pedagógiai kultúrájukat? – ez a kiemelt témája a pedagógus, oktatáskutató szakemberek miskolci találkozójának.
A Miskolci Egyetem Tanárképző Intézete ötödik alkalommal rendezi meg a Taní-tani Konferenciát, mely az ország pedagógus-társadalmának kiemelt fórumává vált az elmúlt években. Az idei cím: Szükség és remény.

A hagyományos elméleti-tudományos szekciók mellett a szervezők teret adnak a gyakorló pedagógusok tanácskozásának is. A Hátrány és Iskola Szakmai Műhely (HISZEM) szekciója olyan iskolák aktív pedagógusait látja vendégül, amelyek vagy átestek már egy sikeres, átfogó innováción, vagy – súlyos problémáikat tapasztalva – a közeljövőben terveznek hasonlót. Kerekasztal-beszélgetés formájában nyílik lehetőség a tapasztalatok, elképzelések, konkrét ötletek (és félelmek) megvitatására, megosztására. A beszélgetés Kállai Ernő, a nemzetiségi és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa nyitóelőadásával kezdődik.

Az V. Miskolci Taní-tani Konferencia február 3-án, pénteken délelőtt 10 órakor kezdődik a Miskolci Egyetem C/2-es épületében (műhelycsarnok).

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások