Kultúra
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 17. hétfő

Laura ünnepli névnapját.
Holnap Levente napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra
Kultúra
mit adhat a modern apa gyermekének? PDF Nyomtat Email
2019 június 14., péntek 18:34

A mai társadalomban csendes apa-forradalom zajlik, hiszen a korábban elfogadott elsődlegesen családfenntartó, gyermeknevelésben kevésbé hangsúlyos szerepet vállaló apakép fokozatosan átalakul. A modern apa gyakran már megfoganásától kezdve kíséri gyermeke fejlődését, és aktívan bekapcsolódik a nevelésébe. A K&H gyógyvarázs program, a gyermekek testi és lelki egészségének támogatójaként apák napja alkalmából összegyűjtötte, hogy mennyi mindent adhat egy apa gyermekének azzal, hogy kiveszi a részét a nevelésből.

Bővebben...
 
Közlekedni Okosan? Díjmentes Napközi Tábor PDF Nyomtat Email
2019 június 12., szerda 16:03

Kezdődik a nyári szünet, és idén is népszerűek a napközis táborok. Mi is kell ahhoz, hogy lekössük a fiatalok figyelmét? Programok!

Bővebben...
 
ezek a dolgok elengedhetetlenek minden nyári táborhoz PDF Nyomtat Email
2019 június 12., szerda 13:37

Az előrejelzések szerint idén várhatóan rekordszámú, több mint 215 ezer gyermek megy valamilyen nyári táborba, ráadásul soha ilyen széles választékból nem válogathattak még a gyermekek. Miközben számtalan tábor közül lehet választani életkor, helyszín és tematika szerint, szükség lehet egy olyan tábori alapcsomagra, amit mindenképpen érdemes bekészíteni a táskába. A K&H gyógyvarázs program a gyermekegészségügy elkötelezett támogatójaként ezért összegyűjtötte, mi az, ami nélkülözhetetlen a bepakolásnál, ha gyermekünk nyári táborba megy.

Bővebben...
 
Tegeződés, magázódás? - 10 magyarból 9-nek volt már kellemetlen PDF Nyomtat Email
2019 június 12., szerda 09:15

Minden harmadik magyar el is törölné
 Szinte minden magyarnak meggyűlt már a baja a tegeződés, magázódás intézményével, a legtöbb kínos emlék leginkább fiatal korban „jön létre” - derült ki az NRC által egy szálláskereső weboldal megbízásából készült kutatásból. A szállóvendégek és szállásadók kommunikációját vizsgáló felmérés szerint a magyarok harmada el is törölné, a többség pedig a könnyebb és felszabadultabb párbeszédet biztosító tegeződésre térne át.

Bővebben...
 
Régizene műsoron a Miskolci Minorita Templomban PDF Nyomtat Email
2019 június 11., kedd 07:49

Az Éltető Lélek Alapítvány és az egyházközösség szervezésében Szürkebarát koncertet tartanak június 16-án vasárnap negyedegytől. A programban korabarokk hangszeres templomi muzsika és Handel Te deum laudamusa csendül fel. Közreműködik a Miskolci Egyetem Régizene Együttese, a  Minorita Templom Szent Ferenc Kórusa, a Miskolci Cardinal Mindszenty Kórus, a Cantus Agriensis Kamarakórus. Szólisták Bakos Kornélia, Sajó Dániel, Vihula Mihajlo. Vezényel Gergely Péter Pál.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások