• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 25. péntek

Orbán ünnepli névnapját.
Holnap Fülöp napja lesz.
Főoldal Kultúra Könyv/Zene/Film Életmódváltás lépésről lépésre – profi segítséggel
Életmódváltás lépésről lépésre – profi segítséggel PDF Nyomtat Email
2017 március 08., szerda 20:34

Bánkuti Gabriella hazánk egyik legnépszerűbb fitneszedzője és az egészséges életmód méltó nagykövete. Az Átváltozom, megcsinálom! című könyvével végre írásba foglalta több évtizedes tapasztalatait, és emberek ezreinek segíthet a teljes életmódváltásban.

Könyve minden érdeklődőnek segít megtalálni a megfelelő mozgásformát, továbbá komplett edzésterveket nyújt, és természetesen mindehhez étrendterv is jár, hiszen ahogy a mondás tartja, 30% az edzésen és 70% az étkezésen múlik.

Bánkuti olimpiai válogatott édesanyja révén már meglehetősen korán, 4 évesen belekerült a sport világába, ám 15 évesen egy súlyos tüdőgyulladás után úgy tűnt, hogy abba kell hagynia a sportot. Akaraterejének köszönhetően szerencsésen felépült és a küzdősportok felé fordult. Elhatározta, hogy olyan alakja lesz, mint a hírességeknek, ám egy fitneszedző azt mondta, hogy az alkata miatt ez képtelenség. Bánkutit ez nem hagyta nyugodni, így beleásta magát a fitnesz-szakirodalomba, és önmagán kezdett el kísérletezni, feljegyezve a testén bekövetkezett változásokat.

Amit elért, azt önerőből tette, így először 2000-ben mentorok nélkül, teljesen egyedül állt versenyzőként egy fitneszverseny színpadán. Bánkuti nem csupán a fizikai, hanem a szellemi fejlődésére is nagy hangsúlyt fektetett. Az évek során nyelvvizsgát tett és több diplomát is szerzett, miközben egyre profibbá vált a fitnesz szakterületén. A mára többszörös világbajnok sportoló az évek során rengeteg embernek segített az életmódváltásban, köztük az étkezési- és mozgásszervi problémákkal küzdőknek is.

Az életmódváltásban az első lépés az elhatározás. A második pedig a következetesség. Ha elég elszántak vagyunk, a siker receptje csupán annyi, hogy helyesen étkezzünk és a céljainknak megfelelő sporttevékenységet végezzünk. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy milyen különböző tápanyagokra van szükségünk ahhoz, hogy izomzatunk fejlődjön, ne legyünk fáradtak és elég energiánk legyen a mozgáshoz. Napjainkban egyre többen szenvednek ételérzékenységben, így fontos, hogy ők is megtalálják a számukra megfelelő étrendet. Ennek feltérképezéséhez nem árt szakember segítségét kérni. Nem könnyű a megfelelő mozgásformát megtalálni, hiszen mindenki másban lel örömöt, valamint ahány ember, annyiféle fitneszcél. Bánkúti Gabriella segít abban, hogy megtaláljuk a nekünk legjobban tetsző és számunkra leginkább megfelelő sportot, hogy a mozgás élménye örömteli legyen és ne nyűg.

Az elismert edző már felkérést kapott arra, hogy megírja az Átváltozom, megcsinálom! folytatását, így remélhetőleg a jövőben az életmódváltás újabb aspektusait ismerhetik meg a fitnesz iránt érdeklődők és egészséges élet hívei. Addig is, mindazok, akikben megszületett az elhatározás, hogy változtatnak életvitelükön, bátran vegyék kezükbe Bánkuti első könyvét, hiszen az kiváló útmutatóként szolgál az életmódváltásban, és segítségével bárki erősebbé, egészségesebbé, fittebbé és karcsúbbá válhat. A könyv mellé csupán egy dologra van mindenképp szükség: egy nagy adag akaraterőre.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások