Klasszikus és modern wellness?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 29. péntek

Magdolna ünnepli névnapját.
Holnap Zsanett, Janka napja lesz.
Főoldal Kultúra Mozaik Klasszikus és modern wellness?
Klasszikus és modern wellness? PDF Nyomtat Email
2019 október 14., hétfő 09:07

Az emberek igényei az évek során rengeteget változtak. Az egészségturisztikai piac vendégköre átalakult, és megjelent egy fiatal, még aktív csoport, aki a gyógyítás helyett nagyobb hangsúlyt fektet a prevencióra, felüdülésre. Maga a wellness, mint fogalom is sokat változott, hiszen egyre többen vágyakoznak olyan kezelések után, amelyek már túlmutatnak az egyszerű wellnessen.

 

Az új trendek következtében kialakult egy, a jól bevált gyógyászati kezeléseket az alternatív gyógyászati kezelésekkel ötvöző eljárás. Mindez a méltán híres fürdővárosban, Hévízben valósult meg. Ha arra jár, feltétlenül próbálja ki az alábbiakat.


Tradicionális Kúra Hungarikum

Hévíz városa 2015 nyarán saját védjegyet hozott létre a Hévízi-tó gyógyhatására alapozott terápiák akkreditálása érdekében. A Hévízi Tradicionális Kúra Hungarikum alapja a hévízi gyógyvíz, amely rendkívül hatékony a különböző mozgásszervi betegségek kezelésében magas ásványianyag tartalmának köszönhetően. Az eljárás során a komplex, hévízi kúrát alkalmazzák a leghatékonyabb gyógyulás érdekében.


A masszázs innovációja

Az ún. Medical Wellness Pavilon 11 masszázs kezelőhelyiségnek ad otthont. Ma már a hagyományos kabinok mellett zuhanykabinnal ellátott és égetett agyagra emlékeztető színeket mutató kezelőket hoztak létre. Itt az Ayurveda, Lomi-Lomi és a Thai masszázs terápiái kellemesen nyugtató, zöldes árnyalattal fogják rabul ejteni az ellazulni vágyókat.


Testi-lelki egyensúly

A Vitálium az alkotóelemek tökéletes egységét képezi. Azon kívül, hogy hatékonyan ötvözi az alapelemeket a kezelések során, mint föld, levegő, víz, tűz, egymás mellé teszi azon tevékenységeket is, amelyeknek sikere az egymásra épülésben rejlik. Ekkor minden apró részletre figyelnek, hiszen már a színekkel megfelelő környezetbe helyezhetőek a vendégek, megfelelő alapot adva a kezelés sikerességének. Több kezeléssel beutazhatja a színek palettájának világát.


A vitalitást, a mozgást, az egészséges táplálkozást, a természetes alapanyagok felhasználását ötvözik a szellem és lélek ápolásával, testi-lelki egyensúly helyreállításának érdekében.


A méltán híres Vitalium Medical Wellness Központban már Náray Erika színésznő is kipróbálta a krioszaunázást, valamint az iszappakolást is.


Hogy mégis hol? A Hotel Európa fit****superior falai között, ahol összekapcsolódik az egészség, a szórakozás és a pihenés.


Amennyiben Ön is szívesen részt venne, valamely szolgáltatásban, tekintse meg az Európafit wellness központjának kínálatát!/X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások