Mozaik
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 24. hétfő

Iván ünnepli névnapját.
Holnap Vilmos napja lesz.
Mozaik
Minek köszönhetik elsöprő sikerüket az animációk? PDF Nyomtat Email
2019 június 18., kedd 10:14

A mai napig, ha csak meghalljuk Plútó, Mickey vagy Donald kacsa nevét, legbelül egy kicsit elmosolyodunk mindannyian. Hiszen ezek a legendás karakterek legtöbbünk számára már-már közeli ismerősök, a szerethető személyiségük miatt szinte barátként tekintünk rájuk.

Bővebben...
 
Ezek a legfrissebb sörtrendek: növekvő fenntarthatóság, zéró glutén és az alkoholmentes sörök további térnyerése várható PDF Nyomtat Email
2019 június 05., szerda 10:41

A Brewers of Europe idei fórumán, Antwerpenben a világ legismertebb szakemberei beszélgettek a sörvilág jelenéről és jövőjéről, régi és új alapanyagokról, meghatározó stílusokról és innovációs trendekről. Melyek is ezek?

Bővebben...
 
Az Év Könyvéről döntsön az olvasó (is)!- Miskolcon PDF Nyomtat Email
2019 május 31., péntek 11:52

Kötve-fűzve – az Év Könyve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2019 címmel könyvversenyt hirdetett a 90. Ünnepi Könyvhét alkalmából a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár. A benevezett munkák a központi épületben nézhetők meg, így ott lehet szavazni, melyik legyen a közönségdíjas.

Bővebben...
 
Barabási Albert László kapta a tizedik Bolyai-díjat PDF Nyomtat Email
2019 május 31., péntek 06:55

20 éves a magyar tudományos élet legrangosabb elismerése

Tizedik alkalommal adták át a Bolyai-díjat, amelyet 20 évvel ezelőtt azzal a céllal hoztak létre az alapítók, hogy az emberek értékrendjében méltó helyre emeljék a tudást, a tudományt és a tudósokat, így biztosítva az őket megillető társadalmi elismertséget; a díjjal azokat a magyar állampolgárságú vagy magyar származású személyeket támogatják, akik nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket érnek el a tudományok területén. Az idei évben Barabási Albert László hálózatkutatót tartotta érdemesnek a 15 tagú független bizottság az elismerésre.

Bővebben...
 
Balatoni körkép: 110 ezer forint az átlagos foglalási érték PDF Nyomtat Email
2019 május 23., csütörtök 11:09


Siófok, Balatonfüred és Hévíz a top 3 úti cél a régióban

Bővebben...
 
Az igazán szórakoztató fürdés titkai PDF Nyomtat Email
2019 május 21., kedd 12:34

A gyerekek általában szeretik a vizet, imádnak pancsolni. Persze vannak olyanok, akik félnek a víztől, igyekeznek kerülni a fürdőzést. Ez lehet életkori sajátosság, de gyökerezhet akár negatív tapasztalatokban is. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy empatikusan és lehetőleg minél gyorsabban segítsünk nekik felülkerekedni a félelmeiken, hogy újra élmény legyen a fürdés. Mutatunk néhány tippet, hogyan lehet érdeklődést kiváltva becsalogatni őket a vízbe.

Bővebben...
 
Tavaszi áreső - Vászonfotók kedvezménnyel PDF Nyomtat Email
2019 május 15., szerda 20:51

Biztos a legtöbben, barátoknál vagy irodák díszeként találkoztak már vászonképekkel. Kiváló lehetőség egy digitális fényképet vásznon megjeleníteni. A világ technikai fejlettségének köszönhetően jó kezek között festmény színvonalú műalkotásokat csempészhetünk a hétköznapok szürke falaira. Megrendelésünkben kockázat nincs, mivel a szalon száz százalékos pénzvisszafizetési garanciát vállal a kezeik alól kikerülő munkákra.

Bővebben...
 
A természetes összetevőkből álló Happy Go Lash szempillaspirál PDF Nyomtat Email
2019 május 15., szerda 20:42

A szempillaspirál egyike azon sminkeszközöknek, amely valószínűleg megtalálható szinte bármelyik nő fürdőszobájában, illetve neszeszerében is. A dús és hosszú szempillák nagyságrendekkel képesek fokozni egy női smink vagy megjelenés összhatását, emellett pedig valósággal igéző tekintetet tesznek lehetővé.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások