Mozaik
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 9. csütörtök

Erhard ünnepli névnapját.
Holnap Zsolt napja lesz.
Mozaik
A Jófogás megragadta a legjobb lehetőséget ahhoz, hogy segítsen: csatlakozott az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport támogatóihoz PDF Nyomtat Email
2020 április 08., szerda 10:34

A Jófogás naponta közel 400 000 látogatója között fogja népszerűsíteni a „Segítünk egymásnak” kezdeményezést, amelyet az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport fog össze. A koronavírus-járvány elleni harc legszélesebb összefogását Révész Máriusz országgyűlési képviselő irányítja, akivel gyors és várhatóan eredményes megállapodást kötött a nemes ügy érdekében a Jófogás vezetősége.

Bővebben...
 
Sikeres online retro fesztivál, 5 millió Forint támogatás és újabb rendkívüli akciósorozat PDF Nyomtat Email
2020 április 05., vasárnap 19:12

A most kialakult járványhelyzetre tekintettel Magyarország kormánya minden rendezvényt betiltott, ennek kapcsán szerveztük meg online jótékonysági retro fesztiválunkat. A sikeres fesztivált követően folytatjuk jótékonysági rendkívüli akciósorozatunkat, hiszen úgy gondoljuk, az összefogással újabb bajba jutott honfitársainkon tudunk majd segíteni. Abban szeretném kérni a szíves segítségüket, hogy a 2020.03.28.-án Budapesten megrendezett sikeres online, zárt jótékonysági koncert után a következő akciók, jótékonysági felhívások híre is eljusson mindenkihez.

Bővebben...
 
Több ezer arcmaszk a miskolci háziorvosoknak PDF Nyomtat Email
2020 április 01., szerda 17:58

Kétezer arcmaszkot oszt ki Miskolc MJV Önkormányzata a városban tevékenykedő önkormányzati képviselők által. A védőfelszerelésből minden képviselő kap, pártállástól, politikai hovatartozástól függetlenül. A maszkokat a képviselők a körzetükben dolgozó háziorvosoknak és gyermekorvosoknak adhatják tovább.

Bővebben...
 
Szimbiózis Info Vonal PDF Nyomtat Email
2020 április 01., szerda 16:55

A miskolci Szimbiózis Alapítvány a térségben élő fogyatékos emberek védelmében elindítja INFOVONAL-át, melyet a járvány teljes ideje alatt működtetünk.

Bővebben...
 
6+1 hasznos tudnivaló az otthoni munkavégzés kapcsán PDF Nyomtat Email
2020 április 01., szerda 10:36

Jár-e ebédszünet, kinek kell megjavítani az elromlott laptopot, ki fizeti a villanyszámlát otthoni munkavégzés esetén?

Az AFP hírügynökség számításai szerint 50 országból közel 1 milliárd embert kértek arra az utóbbi időben, hogy dolgozzon otthonról, és ez a szám folyamatosan, napról-napra bővül. Számos vállalat és még több munkavállaló számára ez egy új helyzet, amelyben eddig ismeretlen kihívásoknak kell megfelelniük.  Magyarország piacvezető HR szolgáltatója és munkaerő-kölcsönző vállalata az otthoni munkavégzés speciális kérdéseivel kapcsolatban gyűjtötte össze a legfontosabb tudnivalókat.

Bővebben...
 
Mit kezdjünk a gyerekkel? Ötletek az otthonlét idejére PDF Nyomtat Email
2020 április 01., szerda 10:29

Megnövekedett az együtt töltött idő, sok szülőnek nehézséget okoz egész nap lekötni a gyerekeket. Akár hasznosan is tölthetjük a bezártságot, remek ötlet rendet rakni és átalakítani a legkisebbek szobáját. A barkácsáruház szakértői szerint barkácsolással még egy technikaórát is kiválthatunk!

Bővebben...
 
Ingyenes matek távoktatás elsőtől az emelt szintű érettségiig, a Matek Oázistól PDF Nyomtat Email
2020 március 30., hétfő 20:01

 Ingyenes matematika távoktatási programot állított össze első osztálytól az emelt szintű érettségiig a Matek Oázis, az egyik legnépszerűbb digitális távoktatási portál. A szolgáltatás teljes körű felkészülést tesz lehetővé a legnehezebb témakörökből, az iskolai matematika távoktatás kiegészítéseként.

Bővebben...
 
Nagy Elsősegély Teszt 2019 – Ismét jól vizsgáztunk! PDF Nyomtat Email
2020 március 17., kedd 16:05

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány által meghirdetett Nagy Elsősegély Teszt 2018-ban új kérdésekkel egészült ki, ezért 2019-ben nem kerültek be új kérdések a felmérésbe – pontosításra kerültek azonban egyes válaszok a legfontosabb elsősegélynyújtásra vonatkozó kvíz kérdéssorában.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások