Mozaik
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. január 21. kedd

Ágnes ünnepli névnapját.
Holnap Vince napja lesz.
Mozaik
Ma van advent első vasárnapja PDF Nyomtat Email
2019 december 01., vasárnap 05:07

51400/51233-1_jpg

A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, és vízkeresztig  tart. Advent első vasárnapja, amely Szent András napjához legközelebb eső vasárnap, egyúttal az egyházi év kezdetét is jelenti.

Bővebben...
 
Ünnepi konferencia keretében avatták föl az Eperjes termet és emléktáblát PDF Nyomtat Email
2019 november 30., szombat 04:39

A  Miskolci  Egyetem  Állam-  és  Jogtudományi  Kar  mint  az  Eperjesi-Miskolci  Evangélikus Jogakadémia  szellemi  örököse  és  a Miskolci Jogásztradíciók  Megőrzéséért  Egyesület  az  Eperjesi Jogakadémia Miskolcra költözése centenáriumának tiszteletére2019. november 28-án  „AZ EPERJESI-MISKOLCI JOGAKADÉMIA MÚLTJA ÉS HAGYATÉKA”címmel  ünnepi konferenciát szervezett, amelynek keretében az Eperjes termet is felavatták.

Bővebben...
 
Közösségfejlesztési programok indulnak Miskolc több pontján PDF Nyomtat Email
2019 november 30., szombat 04:30

540 millió forintból közösségfejlesztési programok indulnak Miskolc több pontján. Az önkormányzat konzorciumi partnerekkel közösen szabadidős, bűnmegelőzési, közbiztonsági és közlekedésbiztonsági programokat szervez a lakosság részére. A három uniós projekt célja, hogy a településrészek közösségi kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztése megtörténjen, a közösségi szerepvállalás megerősödjön.

Bővebben...
 
Újra lesz Kocsonyafesztivál Miskolcon PDF Nyomtat Email
2019 november 30., szombat 04:25

kocsonya-logo_jpgMiskolcnak egykoron volt egy országszerte ismert, a miskolciak körében pedig legendás rendezvénye, a Kocsonyafesztivál. Ez később, az előző városvezetés alatt Kocsonyafarsanggá, Miskolci Farsanggá és egy névadó szponzornak köszönhetően Becherovka Farsanggá lett.

Bővebben...
 
Szijjártó Péter: idén is minden rekordot megdönt a magyar turizmus PDF Nyomtat Email
2019 november 30., szombat 04:18

A tavalyi turisztikai rekordév volt, és az idén is megdől minden turizmussal kapcsolatos rekord - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Párisi Udvar Hotel Budapest szálloda hivatalos megnyitóján pénteken Budapesten.

Bővebben...
 
Hegedűs a háztetőn – a világhírű Broadway musical a Miskolci Nemzeti Színházban PDF Nyomtat Email
2019 november 30., szombat 04:13

51201-51400/51221_jpgSzívmelengető történet, népszerű slágerek, a Budapest Klezmer Band zenéje és lélegzetelállító díszlet várja a Hegedűs a háztetőn előadásának nézőit Miskolcon. A Sólem Aléchem művei alapján írt világhírű musical bölcs derűvel mesél a szívekben megőrzött otthonról, a hagyomány éltető és gúzsba kötő erejéről, közös középkelet - európai történelmünkről. A nagysikerű Broadway darabot Béres Attila rendezésében láthatja a közönség a Nagyszínházban november 29-től.

Bővebben...
 
Idén is díjnyertes a Miskolc.hu PDF Nyomtat Email
2019 november 30., szombat 04:07

Mint ismert, 2018-ban az „Év honlapja” versenyben a város hivatalos weboldala az első díjat hozta el, ám idén sem tért haza üres kézzel Miskolc a megmérettetésről.

Bővebben...
 
Jön a Mikulás a GYEK-be PDF Nyomtat Email
2019 november 30., szombat 04:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) Onkohematológiai és Csontvelő-transzplantációs Osztályán kezelt gyermekeket kiemelten támogatja a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

parkhotel

tel: +36-46-796-885
mobil: +36-70-450-4036
info@parkhotelmiskolctapolca.hu


mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások