Kultúra
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. november 27. péntek

Virgil ünnepli névnapját.
Holnap Stefánia napja lesz.
Főoldal Kultúra
Kultúra
A SIÓ a hazai junior CSR élvonalában PDF Nyomtat Email
2020 november 26., csütörtök 18:34

Idén a "Köszönjük, SIÓ!” Iskolatáska Program nyerte el a junior kategóriában a CSR Hungary Díjat, vagyis a Magyar Üzleti Felelősség Díját és az elismeréssel járó kétéves önkéntes védjegyhasználatot. Magyarország vezető gyümölcslégyártójának attitűdformáló, integratív jótékonysági programja az elmúlt 13 évben mintegy 750 intézményt és összesen közel 12 ezer 6–10 éves kisiskolást látott el a tanévkezdéshez szükséges írószerekkel és kiegészítőkkel teli új, gerinckímélő iskolatáskákkal szerte az országban. A junior kategóriában egyedüliként díjazott "Köszönjük, SIÓ!” Iskolatáska Program emellett elnyerte a Trade magazin három különdíjának egyikét is.

Bővebben...
 
Magyar szörnylegendák: a markoláb, a garabonciás és a mátranováki fanyűvő PDF Nyomtat Email
2020 november 20., péntek 09:13


A kriptozoológia bugyraiba vezet be a HISTORY új műsora

Jeti, nagylábú, a Loch Ness-i szörny, baziliszkusz és chupacabra – se szeri, se száma a titokzatos és bizonytalan létű lényeknek, amelyek kutatásával a kriptozoológia foglalkozik. A HISTORY új műsora, a Szörnyek nyomában ezeknek jár utána a világ különböző szegleteiben. Kevesebben tudják, hogy bár a magyar népi hitvilág viszonylag szegényes a természetfeletti lényekben, hazánkban is születtek már beszámolók különös lényekről.

Bővebben...
 
Több mint 60 település regisztrált a KönyvtárMozi programra PDF Nyomtat Email
2020 november 17., kedd 06:40

A kistelepülési könyvtárakban az utóbbi években egyre népszerűbb a  KönyvtárMozi program, mely 5 éve működik szerte az országban, így megyénkben is. A rendezvény kialakításának alapja a 2013 óta működő Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR), mely segítséget nyújt a megvalósulásához. Az esemény a koronavírus-járvány idején szünetel, de a szervezők bíznak abban, hogy a veszélyhelyzet feloldását követően folytatódhat a program.

Bővebben...
 
Nem csak pénz kérdés - albérleti anomáliák PDF Nyomtat Email
2020 október 08., csütörtök 18:27

Összességében az a kép kezd kirajzolódni, hogy a lakást bérbeadók nem eléggé becsülik meg a hosszú időn át náluk lakó, a bérleti díjat és a közüzemi számlákat rendesen mindig kifizető lakókat, képesek néhány ezer forint többletért, akár új lakót fogadni, nem számolva azzal, hogy az ismeretlen lakójelölttel később – legalábbis az esélye elég komolyan meg van rá–  hogy kevésbé lesz jó a kapcsolat. Másik fő probléma ezzel kapcsolatban, hogy sokan tényleg nem tudják kifizetni azt a többletet, amit a szerződés meghosszabbításának a feltétele.

Bővebben...
 
hol volt, hol nem volt: 15 éve ünnepeljük a Magyar Népmese Napját PDF Nyomtat Email
2020 szeptember 30., szerda 10:48

Izgalmas kalandok, meghökkentő akadályok, váratlan fordulatok és örökérvényű igazságok – ezek jellemzik azokat a magyar hagyományokhoz kötődő népmeséket, amik nemcsak szórakoztatók, hanem példamutatók is.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások