DK: Az óvodai és bölcsődei dolgozókat is soron kívül oltsák be az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinákkal!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. március 5. péntek

Adorján ünnepli névnapját.
Holnap Leonóra napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Az óvodai és bölcsődei dolgozókat is soron kívül oltsák be az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinákkal!
DK: Az óvodai és bölcsődei dolgozókat is soron kívül oltsák be az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinákkal! PDF Nyomtat Email
2021 február 20., szombat 11:25

Miközben a szakértők már harmadik hullámról beszélnek, és folyamatosan nőnek az esetszámok, komplett oltási káosz uralkodik az országban. Orbánék a focistákat oltanák szakmányban, a bölcsődei és óvodai dolgozók viszont védelem nélkül állnak helyt nap mint nap a gyerekek között.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy az óvodai és bölcsődei dolgozókat is haladéktalanul oltsák be az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinával! A DK korábban már követelte, hogy a tanítókat, tanárokat is oltsák be az elsők között, mert elfogadhatatlan, hogy a pánikkormány éppen azokra nem gondol, akik a legveszélyeztetettebb munkakörökben küzdenek minden nap! A kormány kötelessége lenne megvédeni a gyerekek közt dolgozókat, hiszen ők fokozottan ki vannak téve a vírusnak. A gyerekek között ráadásul gyorsabban terjed a vírus, és ugyanúgy veszélyes lehet rájuk, mint a felnőttekre: beszámolók szerint tünetmentes, de fertőzött gyerekek hetekkel a megbetegedés után kerültek kórházba úgynevezett sokszervi gyulladással. Mi, európai magyarok oltáspárti közösségként felszólítjuk a kormányt, próbáljanak meg felelősségteljesen viselkedni, és vegyék előre a sorban a kisgyermekek közt dolgozókat!

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások