Fekete-Győr András bemutatta Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es választókerületének momentumos jelöltjét
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. március 6. szombat

Leonóra ünnepli névnapját.
Holnap Tamás napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Fekete-Győr András bemutatta Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es választókerületének momentumos jelöltjét
Fekete-Győr András bemutatta Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es választókerületének momentumos jelöltjét PDF Nyomtat Email
2021 január 25., hétfő 16:35

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke bejelentette, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es választókerületében a Momentum színeiben Hornyák Evelin indul előválasztáson. A pártelnök elmondta, hogy a Momentum azért jött létre, hogy a politikusok végre a hétköznapi emberek problémáival foglalkozzanak.


“Legyen mindenkinek jó oktatása, jó egészsége és jól fizető munkahelye… Hornyák Evelin, aki kazincbarcikai születésű és aki a Momentum Mozgalom új politikusi közösségének oszlopos tagja, egy női politikus. Ilyen emberekre van szükség a politikában.”

Hornyák Evelin három problémát emelt ki választókerületére vonatkozóan: elvándorlás, szegénység és esélyegyenlőtlenség. Megfogadta, hogy képviselőként ezek felszámolására fog törekedni és arra, hogy a Fidesz által szétszakított társadalmat újraegyesítse.

“Mert mi ismegérdemeljük a minőségi, hozzáférhető egészségügyet, a tisztes megélhetési béreket és a megfizethető lakhatást. A legkisebb borsodi falvakban élő családok számára is gazdag és boldog jövőt kell biztosítani. Én a közös Borsodunkért fogok dolgozni. A biztos kiszámítható megélhetésért, egy szerethető lakókörnyezetért.”

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások