DK: Nagy István agrárminiszter tudott arról, hogy mit csinál a most őrizetbe vett államtitkára?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 27. szerda

Angelika ünnepli névnapját.
Holnap Károly, napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Nagy István agrárminiszter tudott arról, hogy mit csinál a most őrizetbe vett államtitkára?
DK: Nagy István agrárminiszter tudott arról, hogy mit csinál a most őrizetbe vett államtitkára? PDF Nyomtat Email
2020 december 03., csütörtök 10:48

A botránytól botrányig bukdácsoló Orbán-kormány földügyekért felelős helyettes államtitkárát korrupciós bűcselekmény gyanújával őrizetbe vették - közölte tegnap az Agrárminisztérium. A sajtóinformációk szerint bilincsben elvezetett Nagy János helyettes államtitkár tökéletes példája azoknak, akik miatt a föld ma nem azé, aki megműveli, az állami támogatás pedig nem azoké, akik megdolgoznak érte és megérdemelnék. Míg gazdák ezrei bizonytalanságban vannak, hogy mikor folyósítják számukra a pályázati forrásokat, a fideszes maffia emberei ellopják a pénzeket.

A Demokratikus Koalíció magyarázatot követel Nagy István agrárminisztertől: tudott arról, hogy mit művel a helyettes államtitkára? Ha igen, miért nem tett semmit? Ha esetleg nem tudott, akkor talán az se tűnne fel neki, ha valamelyik beosztottja ellopna egy egész megyét? A DK szerint Nagy István agrárminiszter magyarázattal tartozik az országnak és minden mezőgazdaságból élőnek. A DK szerint a mostani helyzet felveti azt a kérdést is, hogy a múltban hirtelen távozott agrár közép- és felsővezetők vajon valóban önszántukból, vagy a lebukástól való félelmükben távoztak a minisztériumból? A DK szerint ameddig az orbáni pánikkormány van hatalmon, addig minden egyes nap a fideszes korrupció fogja mérgezni a magyar agráriumot.

Benedek Szilveszter

A DK Agrárkabinet vezetője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások