DK: Újabb szomorú rekord: elérte a 200 ezret a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 26. kedd

Vanda ünnepli névnapját.
Holnap Angelika napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Újabb szomorú rekord: elérte a 200 ezret a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
DK: Újabb szomorú rekord: elérte a 200 ezret a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon PDF Nyomtat Email
2020 november 28., szombat 10:16

Elérte a 200 ezret a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon. Hiába voltak a minden alapot nélkülöző nyilatkozatok az „állig felfegyverkezve” várt második hullámról, később pedig a megszeppent beismerés az 50 százalék eséllyel összeomló egészségügyi ellátásról – Orbánék kezéből végképp kicsúszott az irányítás. Futballhasonlattal élve – hogy a miniszterelnök is megértse – a pánikkormány már csak a partvonal széléről nézi, ahogy az általuk elárult magyarok elkeseredett küzdelmet vívnak a járvánnyal.

Ez a 200 ezer fertőzött Orbánék tehetetlenségének egyértelmű bizonyítéka. Mi, európai magyarok hiába kértük az ingyenes és tömeges tesztelés mielőbbi megkezdését, a fertőzésgócok feltérképezését, a járványadatok nyilvánossá tételét, a kormánynak fontosabb volt a „gránitszilárdságú” Alaptörvény farigcsálása, az EU ellen vívott kilátástalan szélmalomharc és a nagyüzemi lopás. Az eredmény pedig egyértelmű: a pánikkormány elismerte vereségét a járvány elleni harcban, és végleg letette a fegyvert.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások