DK: Ma van az önkormányzatok gyásznapja
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 27. szerda

Angelika ünnepli névnapját.
Holnap Károly, napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Ma van az önkormányzatok gyásznapja
DK: Ma van az önkormányzatok gyásznapja PDF Nyomtat Email
2020 szeptember 30., szerda 16:08

A helyi önkormányzatok napján nincs okunk az ünneplésre - Az Orbán-kormány mindent megtett, hogy szétverje az önkormányzatiságot, de Budapest DK-s polgármesterei nem adják fel a küzdelmet
Szeptember 30-a az önkormányzatok napja Magyarországon, 1990-ben ugyanis ezen a napon tartották az első szabad, helyhatósági választást.

A Demokratikus Koalíció szerint ezen a napon jelenleg nincs okunk az ünneplésre. Nincs mit ünnepelni akkor, amikor az Orbán-rezsim kivette az irányítást az emberek által megválasztott képviselők kezéből, mikor minden forrást elvonnak az önkormányzatoktól, miközben egyre több és több terhet raknak rájuk. Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, Cserdiné Németh Angéla, dr. Kiss László, Dr. László Imre, Niedermüller Péter és Szaniszló Sándor, Budapest DK-s polgármesterei azonban teszik a dolgukat, kiállnak a településeik mellett, harcolnak a járvány és a gazdasági válság ellen. Mi, európai magyarok küzdünk a 2022-es kormányváltásért, ami után ismét lesz mit ünnepelni az ökormányzatok napján.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások