Megkérdeztük: Két kérdés a MÁV ZRt-hez
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 21. hétfő

Máté ünnepli névnapját.
Holnap Móric napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Megkérdeztük: Két kérdés a MÁV ZRt-hez
Megkérdeztük: Két kérdés a MÁV ZRt-hez PDF Nyomtat Email
2020 szeptember 15., kedd 18:18

Most, Nagymaros és Zebegény között egy vágány használható. Mi a vasút-technológiai oka annak, hogy miután egy-egy személyszállító vonat bejárta azt az egyvágányosra korlátozott szakaszt, Budapest felé Nagymaroson is álldogál vagy 10 percet?

 A Budapest–Szob vonal Nagymaros és Szob közötti szakaszán a nyár eleji heves esőzés miatt megrongálódott pálya helyreállítását végzik. https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/domosi-atkelesnel-tervek-szerint-halad-helyreallitas

 

Az egyvágányos közlekedés új menetrend kialakítását tette szükségessé. A nagymarosi 10 perces várakozásra azért van szükség, hogy a Budapest irányába közlekedő vonatok az eredeti menetrend szerint közlekedhessenek. Előnyt élveznek ezek a vonatok annak érdekében, hogy közlekedésük zavartalan legyen, így a budapesti előváros más vonalain nem volt szükség a menetrendi (csatlakozási) adatok módosítására.

 Aki interneten vásáról vonatjegyet, annak az applikáció melyik menüpontját kell aktiválni, hogy Budapest-bérlettel is rendelkezik?

 

Az applikációban, a Bérletvásárlás menüpontban kell beállítani az „Utasok és kedvezmények” szakaszban található „Utasok hozzáadása” gombra kattintva, majd pedig a „Kedvezmények” közül kiválasztva a BKK bérletet.

Kertész Z István

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások