DK: A kormány azonnal kezdje meg a szakszervezeti tárgyalásokat, és rendezze a közszolgáltatásban dolgozók bérét!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 6. hétfő

Csaba ünnepli névnapját.
Holnap Appolónia napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: A kormány azonnal kezdje meg a szakszervezeti tárgyalásokat, és rendezze a közszolgáltatásban dolgozók bérét!
DK: A kormány azonnal kezdje meg a szakszervezeti tárgyalásokat, és rendezze a közszolgáltatásban dolgozók bérét! PDF Nyomtat Email
2020 február 21., péntek 14:04

A közszolgáltatásban dolgozó mintegy 140 ezer munkavállalót képviselő szakszervezetek február 25-ig adtak időt a kormánynak, hogy összehívja a Közszolgáltatói Vállalkozások Konzultációs Fórumát, és érdemi ajánlattal álljon elő a bértárgyalások megkezdéséhez. Ha a kormány ezt is elblicceli, vagy nem áll elő elfogadható ajánlattal, a dolgozók azt sem tartják kizártnak, hogy sztrájkolni fognak. Ami azt jelenti, hogy a már így is ezer sebből vérző vasúti és postai szolgáltatások teljesen leállhatnak, megbénítva ezzel az egész országot.

Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk, hogy amíg propagandára és a miniszterelnök hobbijához kötődő gigaberuházásokra százmilliárdokat költ a kormány, addig a közszolgáltatásokat csendben hagyja kivérezni, megfojtva ezzel a magyar vidéket, és a kilátástalanságba taszítva több tízezer munkavállalót. A DK felszólítja a kormányt, hogy a szakszervezetek kérésének eleget téve azonnali hatállyal rendezze a közszolgáltatásban dolgozók bérét!

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások