Sajt és lekvár, mint helyi termék
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 19.

Ivó, Milán ünnepli névnapját.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Sajt és lekvár, mint helyi termék
Sajt és lekvár, mint helyi termék PDF Nyomtat Email
2019 május 09., csütörtök 20:11

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási Paktum harmadik alkalommal rendezte meg a helyi termékeket előállító őstermelők és kisvállalkozások műhelytalálkozóját május 7-én, Miskolcon.

A Megyeháza Szász-termében, a bor és a méz után ezúttal a sajt valamint a lekvár került előtérbe. Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke köszöntő szavai után, a termékek kistermelői előállítási és értékesíthetőségi feltételeiről kaptak tájékoztatást a résztvevők majd az online marketing eszközök rejtelmeibe kaptak betekintést, amellyel sokkal sikeresebben értékesíthetik portékájukat.



Fotó:Nem csak beszéltek a termékekről, hanem meg is kóstolták

Végül a sajt- és lekvárkészítés folyamatával ismerkedhettek meg a jelenlévők. A rendezvény kötetlen beszélgetéssel ért véget. További információk: https://www.bazpaktum.hu/news.php…

A terem teljesen megtelt érdeklődőkkel, ami jelzi, hogy igény van a hasonló, tájékoztató, figyelemfelhívó rendezvényekre.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások