Szombathely is elutasította a rabszolgatörvényt!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Szombathely is elutasította a rabszolgatörvényt!
Szombathely is elutasította a rabszolgatörvényt! PDF Nyomtat Email
2019 január 08., kedd 16:57

A mai napon megtartott rendkívüli közgyűlésen a szombathelyi önkormányzat elutasította a rabszolgatörvény alkalmazását a város tulajdonában lévő cégek esetében, egyéni képviselői indítványomra a Közgyűlés pedig felkérte a térség országgyűlési képviselőjét a törvény visszavonásának kezdeményezésére. A dolog pikantériája az, hogy a nevezett képviselő Hende Csaba, akinek az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökeként oroszlánrésze volt a gyalázatos törvény elfogadásában. A Fidesz képviselői távol maradtak az ülésről, magára hagyva Puskás Tivadar polgármestert. Ebből is látszik, hogy a nevezettek nemhogy az emberek felé, de saját városi elöljárójuk felé sem képesek szolidaritást felmutatni.

Az elmúlt hetek tiltakozásai ugyan a rabszolgatörvény bevezetése miatt kezdődtek el, azonban már rég nem csak arról szólnak a tüntetések, hogy az állampárt mindenféle egyeztetés nélkül vezet be egy olyan szabályozást, amely hátrányosan érinti a munkavállalókat. Az embereknek egyszerűen elegük lett a Fidesz hatalmi politikájából, amely figyelmen kívül hagyja azokat, akik nem a Kádár-rendszer 2.0-ás verziójára szavaztak. Az állampárt a hetvenes-nyolcvanas évek módszereivel élve saját, súlyosan tehetségtelen kádereivel tölt fel mindent, szállja meg a fontos pozíciókat, kiszorítva, elüldözve a tehetséges embereket. Mindemellett súlyosan torzítja a piaci viszonyokat, helyzetbe hozza a klán családtagjait, a kollégiumi szobatársakat, a régi és új haverokat. Ennek az állapotnak véget kell vetni, a hatalmát az átírt választási törvénnyel és más megoldásokkal mindhalálig védő Fideszt el kell zavarni.

Ebben az ügyben össze kellett fognia az ellenzéknek minden lehetséges módon, hiszen a magyar munkavállalókat kell képviselnünk. Itt szó nincs ideológiákról, hiszen nincs jobboldali, vagy baloldali rabszolgaság. Egy ilyen összefogással a Fidesz-rezsimet meg lehet roppantani és újabb pofonokat bevinni az elnyomóknak. A szombathelyiek és a világ más pontjain élő honfitársaink a továbbiakban is számíthatnak a Jobbikra, a demokráciáért folytatott küzdelemben.

Balassa Péter, a Jobbik szombathelyi önkormányzati képviselője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások