DK: Fejlelentés kiegészítést tettünk, legyen bizonyíték a Varju László elleni erőszakot megörökítő MTVA-s felvétel!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Fejlelentés kiegészítést tettünk, legyen bizonyíték a Varju László elleni erőszakot megörökítő MTVA-s felvétel!
DK: Fejlelentés kiegészítést tettünk, legyen bizonyíték a Varju László elleni erőszakot megörökítő MTVA-s felvétel! PDF Nyomtat Email
2019 január 07., hétfő 13:03
Mivel az MTI nem tudósított az MTVA-val kapcsolatos sajtótájékoztatónkról, annak tartalmát az alábbi közleményben közöljük:
Olyan felvételek szivárogtak ki az MTVA-tól, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy az állami TV fegyveres biztonsági őrei fizikai erőszakot alkalmaztak Varju László képviselőtársammal szemben. Ez azon túl, hogy a képviselői jogok sárba tiprása, nyílt hivatalos személy elleni erőszak. Egy demokráciában a képviselőket bántalmazó biztonsági őröket már aznap elvitte volna a rendőrség, ma pedig már előrehaladott nyomozás lenne azok után, akik utasítást adtak rá.
A Demokratikus Koalíció a korábbi feljelentéséhez kiegészítést ad be, hogy a felháborító felvételeket bizonyítékként vegyék figyelembe! A DK továbbá azt követeli az MTVA-tól, hogy hozzon nyilvánosságra minden felvételt, amit a székházában forgatott! A DK szerint nem lehet ellenzéki képviselőket következmények nélkül megverni! Bilincseket és vezetőszárat akarunk látni az MTVA biztonsági őrein és az őket utasítókon! Figyelmeztetjük a kormányt, hogy ahol következmények nélkül marad az ellenzéki képviselők elleni erőszak, ott előbb-utóbb a kormánypárti politikusok sem lesznek biztonságban. A törvények vagy mindenkit védenek, vagy senkit sem: ha a törvényeket nem tartatják be mindenkivel, akkor az erőszak Magyarországát szabadítja el az Orbán-rendszer.
Gréczy Zsolt
Frakciószóvivő
DK
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások