Ellenzék: Szatmáry Kristóf megszegte képviselői esküjét: nincs szükségünk a rabszolgaláncára
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Ellenzék: Szatmáry Kristóf megszegte képviselői esküjét: nincs szükségünk a rabszolgaláncára
Ellenzék: Szatmáry Kristóf megszegte képviselői esküjét: nincs szükségünk a rabszolgaláncára PDF Nyomtat Email
2019 január 07., hétfő 10:47

Rabláncot tettek, majd attól jelképesen  megszabadították a XVI. kerületi Ülő munkás szobrát Nemes Gábor, a DK szakszervezeti és foglalkoztatásügyi szakpolitikusa, a XVI. kerületi szervezet elnöke, Csizmazia Ferenc az MSZP, Váczi Imre, a Párbeszéd és Kóczán Károly, a Momentum XVI. kerületi szervezetének elnöke.

A DK szakpolitikusa arról beszélt, a kerület országgyűlési képviselőjének vissza kellene adnia mandátumát, mert megszegte képviselői esküjét. Nemes Gábor azt mondta, Szatmáry Kristóf a Fidesz rendszer oligarcha – rabszolgatartója, elvtelenül szolgálja a kormányt,  saját meggazdagodása érdekében cselekszik, és már rég nem a kerület érdekeit képviseli.

Az MSZP XVI. kerületi szervezetének elnöke Csizmazia Ferenc emlékeztetett, hogy a kerület polgármesterének Kovács Péternek is átadtak azt a petíciót, amelyben szerepelt a demonstrálók 5 pontja es amiben közösén követelték, hogy ne alkalmazza az önkormányzatnál és cégeinél a rabszolgazörvény idevágó passzusait.

A Momentum helyi szervezete pedig a szobornak helyt adó Jókai Mór utcát jelképesen „Rabszolga – törvény útjára nevezte át, a városrészt pedig „Szatmáry -negyedre”.


DK Sajtóiroda


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások