Gyurcsány Ferenc politikai road-show-ja Miskolcra érkezett – Dr. Kriza Ákos polgármester álláspontja
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 25. csütörtök

Márk ünnepli névnapját.
Holnap Ervin napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Gyurcsány Ferenc politikai road-show-ja Miskolcra érkezett – Dr. Kriza Ákos polgármester álláspontja
Gyurcsány Ferenc politikai road-show-ja Miskolcra érkezett – Dr. Kriza Ákos polgármester álláspontja PDF Nyomtat Email
2018 október 12., péntek 20:01

„Miskolc különleges helyzetben van, hiszen az Európa Parlament számára íródott Sargentini-jelentésben a nyomortelep-felszámolási programunk miatt, és azért mert kiraktuk a fészekrakókat a lakótelepeinkről, jó néhány teljesen igaztalan váddal illettek bennünket. A FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselőcsoportjának a nevében ezeket a vádakat szeptemberi közgyűlésünkön azzal utasítottam vissza, hogy minket sokkal jobban érdekel a blőd vádaknál az, hogy a miskolciak támogatták a fészekrakók eltávolítását az Avasról, és támogatják a nyomortelep-felszámolási programunkat.

Mi nem szeretnénk, hogy most Brüsszel és hazai támogatóiknak a politikája, a migránsok miatt szűnjön meg nálunk a mindennapok biztonsága, nőjön ugrásszerűen a bűncselekmények száma, a nők és a gyermekek elleni erőszak. Miskolc hosszú keserves évtizedek után végre reményt és esélyt kapott a nemzeti kormányzás óta. A város fejlődik, csökken a munkanélküliség, csökken a bűnözés, új beruházások érkeznek.

Őszintén szólva az, hogy Gyurcsány Ferenc a maga bevándorláspárti politikájával miképpen tör a magyar ellenzék egészének vezéri szerepkörére, nem vált ki bennem heves érzelmeket: hiszem, hogy Miskolcon ezzel a politikával nem tudja becsapni az embereket.”

Dr. Kriza Ákos

polgármester

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások