DK: Felül kell vizsgálni a származás alapján kirekesztő Magyar Cserkészszövetség állami és EU-s támogatásait!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 25. csütörtök

Márk ünnepli névnapját.
Holnap Ervin napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Felül kell vizsgálni a származás alapján kirekesztő Magyar Cserkészszövetség állami és EU-s támogatásait!
DK: Felül kell vizsgálni a származás alapján kirekesztő Magyar Cserkészszövetség állami és EU-s támogatásait! PDF Nyomtat Email
2018 július 11., szerda 11:03

Sajtóhírek szerint hiába fizetett be több hátrányos helyzetű roma fiatalt a Dr. Ámbédkar iskola a Magyar Cserkésszszövetség táboraiba, ők nem engedték őket táborozni, mert „sem származásuk, sem hitük alapján nem illenek a magyar keresztény cserkészek közé”.
A Demokratikus Koalíció szerint a kormánynak felül kell vizsgálnia a származás alapján kirekesztő Magyar Cserkészszövetség állami és EU-s támogatásait! Miért támogatnának a magyar és európai adófizetők egy olyan szervezetet, amely táborozni akaró gyerekeket büntet a származásuk alapján? Egy gyerek nem tehet arról, hogy hova születik, nem tehet arról, hogy kik a szülei, nem tehet arról, hogy milyen bőrszínnel jött a világra. Egy gyerek csak táborozni akar, barátokat szerezni, tartozni egy közösséghez - mint minden normális ember. A DK szerint a kormánynak felül kell vizsgálnia a Magyar Cserkészszövetség támogatásait, mielőtt az Európai Unió fogja vizsgálni, hogy támogatható-e európai pénzből egy gyerekeket a származásuk alapján kirekesztő szervezet.

Arató Gergely
országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások