• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. szeptember 21. péntek

Máté ünnepli névnapját.
Holnap Móric napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva BÜKKÁBRÁNY KÖZSÉG IS CSATLAKOZOTT AZ ÖNKORMÁNYZATI ASP RENDSZERHEZ
BÜKKÁBRÁNY KÖZSÉG IS CSATLAKOZOTT AZ ÖNKORMÁNYZATI ASP RENDSZERHEZ PDF Nyomtat Email
2018 július 04., szerda 20:42

Bükkábrány Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program keretén belül a Miniszterelnökség, mint Támogató által 2016. augusztus 15-én kiadott KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 "Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez" című pályázati felhívásra.
A program keretében az önkormányzat bevezette az ASP rendszer szakrendszereit, elvégezte a szakrendszerek adatminőségének javítását, migrációját, megteremtette az elektronikus ügyintéséhez szükséges feltételeket.
A működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakításán belül - helyi szabályzatok módosításával új szabályzatok kiadásával - megtörtént az önkormányzat oldalán felmerülő folyamatszervezési, szabályozási (igazgatásszervezés) feladatok végrehajtása, szabályozási háttér megteremtése, szervezeti, ügyviteli változások beépítése a működési rendbe.
A pályázaton Bükkábrány Község Önkormányzata 6.999.737.-Ft támogatásban részesült, a projekt keretében az önkormányzat 3.150.000.-Ft értékben szerzett be eszközöket.
Ezáltal megtörtént az ASP központhoz történő csatlakozáshoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtéséhez és a hatékony működéséhez elengedhetetlen, ASP Korm. rendeletben foglalt minimum kritériumokat teljesítő eszközök és szoftverek beszerzése üzembe helyezéssel együtt:

- Munkaállomás (PC és szoftver)
- Laptop (eszköz és szoftver)
- Monitor
- Kártyaolvasó
- Nyomtató
- NTG csatlakozáshoz szükséges, hivatal oldali hálózati eszköz (switch)


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások