• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. szeptember 21. péntek

Máté ünnepli névnapját.
Holnap Móric napja lesz.
Közlemény PDF Nyomtat Email
2018 július 04., szerda 16:29

Miközben a Fidesz keresztény-nemzeti értékekről és erkölcsről prédikál, újabb aljas húzásra vetemedett: a július 15-én tartandó miskolci időközi választáson két kamujelöltet is indít, hogy megtévessze a szavazókat. A DK és az összes ellenzéki párt által támogatott, független  Erdei Sándorral (Rokker Zsoltival) szemben a nyékládházi Erdei Sándort és az ongai, 19 éves diákot, Molnár Zsoltot is beszervezte jelöltnek.
A Fidesz már a látszatra sem ad, odáig süllyed, hogy sunyi módon még egy - a pártban hívő -  fiatalt is kihasznál, hogy megússza az elkerülhetetlen vereséget. Emellett azt a hibát és bűnt is elköveti, hogy ostobának nézi a miskolciakat.
Ahogyan Orbán Viktor és kormánya, úgy a megyei és miskolci helytartói sem ismernek határokat, hatalmi gőgjükben felrúgják az íratlan és írott törvényeket  mindent és mindenkit bemocskolva maguk körül.

A DK arra kéri a választópolgárokat, hogy ne essenek a Fidesz alattomos csapdájába, és 15-én az Erdei Sándor 1976 jelölt mellé húzzák be az x-et!blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások