Hatalmas siker Élő Adásban!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 22. kedd

Vince ünnepli névnapját.
Holnap Zelma napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Hatalmas siker Élő Adásban!
Hatalmas siker Élő Adásban! PDF Nyomtat Email
2018 június 01., péntek 07:14

Másodszor is nagyot alakított a Térerő!


Több mint 2,5 millió forintot gyűjtött – és ezzel meghaladta tavalyi teljesítményét a Térerő Közösségi Alapítvány Városunkért Élő Adásban. A rendhagyó közösségi adományozási program nyomán három helyi szerveződés – a Szimbiózis Alapítvány, a Mályi Madármentő Szolgálat és az Irodalmi Rádió egy-egy projektje megvalósulása válik lehetővé. Majd száz adományozó volt jelen az esten a II.Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban, ahol egy élménydús esemény generálta az adományozási kedvet!

Rendkívül felkészült csapat egy jól felépítet programmal várta az adományozókat Élő Adásban, ahol egy fogadást követően több órán át tartott az adakozás. A támogatók jóvoltából így kapnak minden nap enni a Mályi Madármentő Szolgálaton gondozott állatok, így jelenik meg az Irodalmi Rádió Szinvaparti Sztorik antológiája és válik valóra a Szimbiózis Alapítvány Mézes Miskolc rendezvénye  karácsonyra.

A Térerő Közösségi Alapítvány egy hónapon át készült a programra és készítette fel saját pályázata nyerteseiként három szerveződést is arra, hogy megfelelő prezentációkkal, filmekkel, kommunikációval segítsék az est létrejöttét, mozgósítsák támogatóik körét és generáljanak mind nagyobb figyelmet. A projektek megvalósulását pedig egy éven át figyelemmel kíséri a Térerő kuratóriuma és a nyilvánosság is láthatja a szerveződés Facebook oldalán.

A Térerő közben már a következő adományozói programra készül. Egy sokkal bonyolultabb konstrukcióban Fuss Érte gyűjtőakciót hirdet, ami szintén mozgósítással és egy sportrendezvénnyel jár.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások