Uszoda a varázspusztában
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 25. hétfő

Irén ünnepli névnapját.
Holnap Emánuel napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Uszoda a varázspusztában
Uszoda a varázspusztában PDF Nyomtat Email
2018 március 26., hétfő 09:40

Március 24-én, szombaton kora délután sajtótájékoztatót tartott Lengyel Szilvia az LMP országgyűlési képviselő-jelöltje az egyetem egykori kertészetének terülténél, ahová Vécsey László, a Fidesz -KDNP országgyűlési képviselője még 2014-ben uszodát ígért.

Az elmúlt napokban ugyanis jelentős sajtóvisszhangot váltott ki az a tény, hogy a Fidesz kampánykiadványában kész tényként – mint közös eredményt – tálalják az uszodát, mintha az már készen lenne. Igaz, fotó helyett, még mindig csak a már megszokott látványtervet jelenítették meg.


Mivel a négy évvel ezelőtti – szintén a választási kampány keretében tett – ígérettől a mai napig az első kapavágásig sem sikerült eljutni, nagy meglepetést jelentett, hogy Orbán Viktor miniszterelnök két héttel ezelőtti, meglehetősen titokban szervezett látogatásakor már nem csak az uszodát ígérte be – újra-, hanem Vécsey László javaslatára azt is, hogy az uszoda mellé egy jégcsarnokot is építenének az Alsóparkba. Úgy fogalmazott: van még ott hely bőven, s így teljesülne a gödöllőiek régi álma –amiről régóta beszélnek –, hogy Gödöllőn kellene egy jégcsarnokot csinálni, lehetőleg egy olyat, ahol jégkorongcsapat is tud működni.
A hír nagy meglepetés volt a gödöllőieknek, már csak azért is, mert – bár Gödöllőn sok kiválóan teljesítő, nemzetközileg is sikeres sportegyesület és jelentős tömegsport mozgalom van – hokicsapatot azonban keresve sem találunk.
És itt jön egy érdekesség: a kampánylapban az uszodát tényként közlő fiatalember, Farkas Simon hokizik. Igaz nem Gödöllőn, hanem Budapesten. De a dolog itt nem áll meg, ő ugyanis nem más, mint Vécsey László sajtós munkatársának( Farkas Domonkosnak – szerk.)  igen közeli hozzátartozója.
A gödöllőiek mindenesetre nagyon örülnének, ha végre nem az ígéretekben, hanem az uszodában tudnának úszni, amire tényleg várnak a város lakói. Emellett pedig nem jégcsarnokra lenne szükségük, hanem például a már több kormány által beígért elkerülőútra, ami megoldást jelentene a gödöllői közlekedési problémákra.

Forrás:Gödöllői szolgálat

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások