• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. április 26. csütörtök

Ervin ünnepli névnapját.
Holnap Zita napja lesz.
Nő a biztonság! PDF Nyomtat Email
2017 december 20., szerda 13:27

Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő a Nő a Siker Alapítvány alapítója, Lévay Adrienn a Nő a Siker Alapítvány elnöke és Kollár Miklós Sajókeresztúr polgármestere és polgárőrségének alelnöke közös sajtótájékoztatót tartott szerda délelőtt.


Csöbör Katalin bevezetőjében kitért arra, hogy mindennapi életünk legalapvetőbb feltétele a biztonság. Ezért elhatározták, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megteremtsék környezetünkben a nyugalmat és a biztonságot.
Lévay Adrienn és Csöbör Katalin a Miskolcon szerzett pozitív tapasztalatok és visszajelzések miatt elhatározták, hogy a megyeszékhely után most a kistelepülések biztonságának fokozása a cél. Meghirdették a Nő a biztonság programot, aminek keretein belül a megye több vidéki településeinek területein biztonsági ajtóékeket osztanak ki.
Kollár Miklós polgármester, a sajókeresztúri polgárőrség alelnöke felhívta a figyelmet, hogy az ajtóékekkel a betörés leggyakoribb formáját, az úgynevezett besurranásos tolvajlásokat lehet megakadályozni. Az ajtóékek növelik a biztonságunkat, de nem pótolhatják az egymásra való figyelésben rejlő erőt.
Karácsony közeledtével arra buzdítottak mindannyiunkat, hogy figyeljünk egymásra, és ez az odafigyelés tartson egész éven át.
„Hiszem, hogy az egymásra figyelésben és a törődésben rejlik közösségeink biztonsága és ereje.” – zárta a tájékoztatót Csöbör Katalin.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások